Ελλαδα

Αυτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος έπεσαν με το ΙΧ στη θάλασσα

Τι είπαν μάρτυρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Εικόνες από την ανάσυρσή του
Θεσσαλονίκη - Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα © thesstoday

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτονία η πτώση αυτοκινήτου στους Νέους Επιβάτες - Μητέρα και γιος οι νεκροί - Η οικογενειακή τραγωδία, οι χειροπέδες και τα σακιά με άμμο.

Αποφασισμένοι να δώσουν τέλος στη ζωή τους ήταν οι επιβάτες του αυτοκινήτου που έπεσε στη θάλασσα στους Νέους Επιβάτες της Θεσσαλονίκης. Η 72χρονη μητέρα και ο 50χρονος γιος της, αφού έδεσαν με χειροπέδες τα χέρια τους στο τιμόνι οδήγησαν το αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πριν από δύο χρόνια ο αδελφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μην μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του. Σήμερα μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής τραγωδίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Μητέρα και γιος είχαν δεθεί με χειροπέδες μεταξύ τους, αλλά και στο τιμόνι, ενώ είχαν φορτώσει σακιά με άμμο μέσα στο αυτοκίνητό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι το όχημά τους θα πήγαινε στον βυθό και δεν υπήρχε περιθώριο διαφυγής. 

ThessToday.gr - Όχημα έπεσε στους νέους Επιβάτες - Νεκρά δύο άτομα

 

 

Θεσσαλονίκη: Η πτώση στη θάλασσα και οι μαρτυρίες

Το συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6) και αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να παίρνει φόρα και να καταλήγει στον πάτο της θάλασσας. «Είδα ένα αμάξι να πηγαίνει προς τη θάλασσα αλλά δεν περίμενα να πέσει» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο ThessToday.gr, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. «Μάλλον εδώ βάλανε χειροπέδες. Πήραν φόρα για να πέσουν. Πάτησαν δηλαδή γκάζι. Τους είδα από μακριά».

Θεσσαλονίκη: Με δεμένα τα χέρια με χειροπέδες το ζευγάρι που έπεσε στη θάλασσα στους νέους Επιβάτες

Σύμφωνα με τους περίοικους δεν είναι η πρώτη φορά στον αλιευτικό λιμένα των Νέων Επιβατών, όπου αυτοκίνητο βουτάει στη θάλασσα. «Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η τρίτη. Ένας αθλητικός παραγωγός αυτοκτόνησε εδώ. Και ένας ακόμη άνθρωπος», αναφέρει κάτοικος της περιοχής. «Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό. Μάλλον πρέπει να βάλουν πασαλάκια. Μάλιστα την προηγούμενη φορά που είχε γίνει αυτό βούτηξε ένας για να σπάσει το τζάμι και να σώσει αυτόν που ήταν μέσα. Και αυτός του είπε «άσε με ρε εγώ θέλω να πεθάνω. Είχε πέσει στην ευθεία εδώ».

THESSTODAY.GR - Μαρτυρία περίοικου στους Νέους Επιβάτες για το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ