Ελλαδα

Ραφήνα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για τη δολοφονία του 42χρονου

Η δήλωση Θεοδωρικάκου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δολοφονία στη Ραφήνα: Δύο συλλήψεις για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου. Οι εμπλεκόμενοι στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέσσερις, και για τον εντοπισμό τους είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Τwitter ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δολοφονία στη Ραφήνα: Το χρονικό 

Λεπτομέρειες για τον φονικό καβγά αργά το βράδυ του Σαββάτου σε μπαρ, στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, στη Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο, από τέσσερις αγνώστους έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, για μία γυναίκα ή για ένα σκούντημα στην τουαλέτα του μπαρ εκτιμούν οι Αρχές ότι ξεκίνησε ο μοιραίος καβγάς στη Ραφήνα τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες της άγρια επίθεσης, που βρίσκονταν μαζί με το θύμα μέσα στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί.

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με τον ξάδελφό του και την κοπέλα του, καθώς και μία ακόμη γυναίκα. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο μαγαζί, ο άτυχος άνδρας μαζί με μία από τις κοπέλες της παρέας του συνομιλούσαν με δύο άλλες γυναίκες, χωρίς όμως να συμβεί κάτι το περίεργο. Λίγη ώρα αργότερα το θύμα κινήθηκε προς την τουαλέτα που βρίσκεται στο πατάρι του μπαρ και εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξε κάποια διένεξη. Οταν ο 42χρονος γύρισε στην παρέα του, φέρεται να είπε: «Ολα καλά».

Αφού πλήρωσαν και βγήκαν στην πλατεία έξω από το μαγαζί, λίγο πριν τις 02:00 τα ξημερώματα, έπεσαν πάνω στους μαινόμενους δράστες. Τα άτομα είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 42χρονο και του επιτέθηκαν με αστραπιαίες κινήσεις.

Ενας από αυτούς του κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε το θύμα στον Ερυθρό Σταύρο, όμως πάρα τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις