Ελλαδα

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο στη Ραφήνα - Χρησιμοποίησαν σιδερογροθιά

Ο άγριος καβγάς σε μπαρ στην κεντρική πλατεία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νεκρός ο 42χρονος στη Ραφήνα που δέχτηκε άγρια επίθεση σε μπαρ στην κεντρική πλατεία, όπου διασκέδαζε με την κοπέλα του.

Στη Ραφήνα ένας 42χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και πέθανε στο νοσοκομείο. Ο άνδρας δέχτηκε άγρια επίθεση τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από ομάδα ατόμων, την ώρα που διασκέδαζε με την κοπέλα του σε μπαρ στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα.

Ο 42χρονος στη Ραφήνα δέχτηκε μπουνιές και κλοτσιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένα χτυπήματα έγιναν με σιδερογροθιά. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ξεψύχησε στο νοσοκομείο ο 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε στη Ραφήνα

Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη από την πρώτη στιγμή που παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Ο 42χρονος που δέχτηκε τη φονική επίθεση στη Ραφήνα, έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Το έργο της προανάκρισης για το πώς ξεκίνησε ο καβγάς στο μπαρ στη Ραφήνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται. Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις