Ελλαδα

Πάτρα 3 παιδιά: Στην εισαγγελία η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ανοίγει ο δρόμος για διώξεις;

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πάτρα 3 παιδιά - Ρούλα Πισπιρίγκου: Η δικογραφία για τους θανάτους Μαλένας - Ίριδας και η απόκαλυψη για ενδεχόμενη δολοφονία της Μαλένας με πανάκι.

Στα χέρια των εισαγγελέων βρίσκεται πλέον ο φάκελος με τη δικογραφία για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, γεγονός που φαίνεται ότι δρομολογεί νέες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα

Η Ασφάλεια διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών το φάκελο με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με εντολή των εισαγγελέων Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι θα αποφασίσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα σχετικά με τη δικαστική πορεία της υπόθεσης και τη δίωξη προσώπων. 

Πάτρα 3 παιδιά: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι

«Στην εμπεριστατωμένη έκθεση των κ. Καρακούκη – Καλόγρηα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο, όχι μόνο η Ίριδα αλλά και η Μαλένα να δολοφονήθηκε με πανάκι που φέρεται να κρατούσε εκείνη την ώρα, σύμφωνα και με καταθέσεις που έχουν δοθεί, δηλαδή στο νοσοκομείο "Ελπίς", και το οποίο δεν βρέθηκε από το νοσοκομείο», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος σήμερα (23/6) στο Mega. 

«Ο λόγος που δεν κρατήθηκε το πανάκι από το νοσοκομείο αποδίδεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πανάκι δεν προκάλεσε πληγές στο στόμα και τα χείλη, όμως οι εκδορές που είχε στο μέτωπό της η Μαλένα, ίσως προέρχονται από τον αντίχειρα και τον δείκτη του δράστη, που με το πανάκι έσφιγγε με τα υπόλοιπα δάχτυλα το στόμα και τη μύτη του παιδιού και αυτό, όπως τιναζόταν για να αποφύγει το μοιραίο, ο δείκτης και ο αντίχειρας, που ήταν ελεύθεροι, προκάλεσαν τους τραυματισμούς ψηλά στη μύτη του παιδιού», συμπλήρωσε.

 

 

 

 

 

 

Πάτρα 3 παιδιά - Δήμητρα Πισπιρίγκου: Γιατί βρισκόταν στο σπίτι το βράδυ πριν βρεθεί νεκρή η Ίριδα

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου σε επικοινωνία με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε τη δική της απάντηση στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν μετά τη μαραθώνια κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ για τον θάνατο της έξι μηνών Ίριδας.

Όπως είπε, εκείνη την περίοδο λόγω του κορωνοϊού βρισκόταν σε αναστολή από την εργασία της και μπορούσε να περνά περισσότερο χρόνο με την αδελφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου. Το βράδυ του μεγάλου καυγά της Ρούλας με τον Μάνο κοιμήθηκε στο σπίτι τους γιατί της το ζήτησε η Τζωρτζίνα, στην οποία, όπως είπε, είχε αδυναμία. Επίσης, υποστήριξε ότι μετά τον θάνατο της Μαλένας έμενε αρκετές φορές στο σπίτι της αδελφής της τα βράδια, κυρίως όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εργαζόταν νύχτα και αργούσε να επιστρέψει. Μέσα στον μήνα μπορεί να κοιμόταν εκεί δύο με τρεις φορές, ενώ όποτε πήγαινε στην Πάτρα για δουλειές περνούσε πάντα από το σπίτι της αδελφής της για να δει τα παιδιά και να φάνε όλοι μαζί.

Όσον αφορά στο αν έδωσε άλλοθι στην αδελφή της, είπε πως είπε μόνο την αλήθεια και μόνο όσα γνώριζε, ενώ για τις σχέσεις της με τον Μάνο αποκάλυψε πως τις είχε διακόψει η ίδια μετά από την πρώτη ανακοπή που έπαθε η Τζωρτζίνα για λόγο, τον οποίο δεν αποκάλυψε, αλλά έχει καταθέσει στην ασφάλεια.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ