- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρωταγωνιστές οι Λειψοί και οι γάμοι στο ηλιοβασίλεμα στη γαλλική Le Figaro
Το «κονφετί του Αιγαίου»
Νέο αφιέρωμα της Le Figaro στους Λειψούς και στους «διάσημους» γάμους στο ηλιοβασίλεμα.
Ως το «κομφετί» του Αιγαίου χαρακτηρίζει η γαλλική «Le Figaro» τους Λειψούς, λόγω των δεκάδων μικρών εξωτικών νησιών που είναι και το σήμα κατατεθέν τους.
Οι Λειψοί αποτελούν μια διακριτική και μυστική παρουσία στα Δωδεκάνησα όπου τα beach bar, οι οργανωμένες ξαπλώστρες και τα all inclusive ξενοδοχεία δεν έχουν καμία θέση, τονίζεται στο νέο ταξιδιωτικό άρθρο του δημοφιλούς Γαλλικού μέσου που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.
Το αφιέρωμα «υμνεί» τις εξωτικές ομορφιές των Λειψών, τη φιλοσοφία του προορισμού γύρω από την οικολογία και τις δραστηριότητες στη φύση, ενώ δεν παραλείπει να κάνει ειδική αναφορά στη ξεχωριστή εκκλησία της Παναγιάς του Χάρου και τις παραδοσιακές εκδηλώσεις του Αυγούστου.
«Οι Λειψοί για τους επόμενους μήνες θα έχουν πληρότητα, κοντά στο 100%. Το πρόσφατο κάλεσμα μας που λέει «όχι» σε ξαπλώστρες και τεχνητές πολυτέλειες, όχι μόνο δεν αποθάρρυνε κάποιους, αλλά αντιθέτως ενίσχυσε το ενδιαφέρον του κόσμου για να ζήσει αυθεντικές εμπειρίες μακριά από υπερβολές», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα μία νέα τάση κάνει την εμφάνιση της με ολιγομελείς γάμους σε εξωτικά σημεία να τελούνται στο νησί της νύμφης Καλυψούς, χωρίς δαπανηρές δεξιώσεις. Πριν λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος πάντρεψε τον Χάρη και τη Νάσια με μοναδική «διακόσμηση» το ηλιοβασίλεμα σε μία απέριττη τελετή που κατέληξε σε γλέντι μεταξύ όλων των παρευρισκομένων. «Η ζήτηση για γάμους επανέρχεται λόγω της χαλάρωσης των περιορισμών. Ωστόσο όλο και περισσότερα νεαρά ζευγάρια αναζητούν στον τόπο μας κάτι ξεχωριστό χωρίς υψηλά κόστη και πολύμηνους προγραμματισμούς», εξηγεί ο δήμαρχος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.