Ελλαδα

«Κολλημένη» η Παραλιακή - Προβλήματα σε Αττική Οδό, Κηφισίας και Κηφισό

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση Αθήνα
Κίνηση Αθήνα © EUROKINISSI

«Κολλημένη» από νωρίς το πρωί η Παραλιακή λόγω και ακινητοποιημένου οχήματος - Προβλήματα σε Αττική Οδό, Κηφισίας και Κηφισό.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι τον Φλοίσβο, λόγω και ακινητοποίηση νωρίτερα ενός οχήματος και από το Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης έως την Πλατεία Ιπποδαμείας.

Μποτιλιάρισμα και στο ρεύμα προς Γλυφάδα στο ύψος του Τροκαντερό. Δυσκολίες στην Λ. Αμφιθέας στη συμβολή της με την Παραλιακή.

Αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών και κατόπιν από τον κόμβο Ηρακλείου μέχρι τον κόμβο Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι).

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου και από ύψος της Κατεχάκη έως την Λεωφόρο Αλεξάνδρας κι εν συνεχεία στην Βασιλίσσης Σοφίας εώς την Πλατεία Μαβίλη, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία. Θα ακολουθήσει πορεία από την Πλατεία Μαβίλη προς το Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους, με την αντίστοιχη επιβάρυνση στον κυκλοφοριακό φόρτο.

Δυσκολίες και στην άνοδο στο ύψος της Κατεχάκη, του ΟΑΚΑ και του Παραδείσου.

Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού από Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δύσκολη η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί και η έξοδος της Λεωφόρος Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στη Λεωφόρο Συγγρού από το ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, στη Λεωφόρο Αμαλίας και τη Σταδίου.

Μποτιλιάρισμα στην Καλλιρρόης, την Αρδηττού, την Κατεχάκη στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων και στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας από Μουστοξύδη έως Πανόρμου.

Δείτε τον χάρτη

untitled0932.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ