Ελλαδα

Γυναίκα στη Λάρισα ζούσε κλεισμένη σε διαμέρισμα για 42 χρόνια

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια γυναίκα στη Λάρισα παρέμενε έγκλειστη στο διαμέρισμά της για 42 χρόνια. Το χρονικό της υπόθεσης και οι έρευνες των Αρχών.

Ο θάνατος μια 76χρονης γυναίκας στη Λάρισα έφερε στο φως μια δραματική οικογενειακή ιστορία. Η ηλικιωμένη γυναίκα συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία είχε να βγει από το διαμέρισμά τους από την ηλικία των 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά. Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της και η έρευνα των Αρχών που ακολούθησε αποκάλυψε το μυστικό που έκρυβε η 76χρονη.

Λάρισα: Εισαγγελική εντολή για τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης

Με εισαγγελική εντολή η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης.

Ωστόσο, η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της οικογένειας απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη.

Λάρισα: Ιατροδικαστική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της 76χρονης

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες θανάτου της 76χρονης.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση. Η ΕΛ.ΑΣ. αποκλείει το ενδεχόμενο ο θάνατός της να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: eleftheria.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις