Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την ακρωτηριασμένη σορό - Ήταν στο νερό 10 ημέρες

Οι πρώτες πληροφορίες από τον ιατροδικαστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάλασσα - Λιμενικός
Θάλασσα - Λιμενικός © EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκη: Τα νέα στοιχεία για την ακρωτηριασμένη σορό και οι πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία για την ηλικία και την ύπαρξη κακώσεων.

Νέα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα για την ακρωτηριασμένη σορό που εντοπίστηκε από ψαρά στη θαλάσσια περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Η σορός, που δεν έχει κεφάλι και πόδια, φέρεται ότι ανήκει σε άνδρα ηλικίας έως 40 ετών και βρισκόταν στο νερό για περίπου 10 ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιατροδικαστή που επικαλείται η ΕΡΤ, δεν προκύπτουν, στο τμήμα της σορού που απέμεινε για εξέταση, ίχνη από προθανάτιες κακώσεις. Ακόμη οι αρχές δεν μπορούν να βγάλουν το συμπέρασμα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η σορός φέρει τατουάζ στο εσωτερικό μέρος του αριστερά μπράτσου, που απεικονίζει ένα βέλος περίπου δέκα εκατοστών, πάνω στο οποίο αναγράφεται με καλλιγραφικούς χαρακτήρες η λέξη «sara» ή «sava». 

Η σορός φυλάσσεται σε νεκροθάλαμο Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, ενώ το Λιμενικό Σώμα ζητά πληροφορίες για την ταυτοποίηση της σορού.

Θεσσαλονίκη: Σε άντρα μέχρι 40 ετών ανήκει το ακέφαλο πτώμα | 20/06/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ