Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: «Έπεσε στο μαχαίρι» υποστηρίζει η 31χρονη που τραυμάτισε τον σύζυγό της

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 31χρονης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Ο ισχυρισμός της 31χρονης για την επίθεση με μαχαίρι κατά του συζύγου της - Οι δηλώσεις του δικηγόρου της και η κατάσταση του θύματος

Στον εισαγγελέα βρέθηκε σήμερα η 31χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει ή να τραυματίσει τον άνδρα, αλλά και ότι το περιστατικό καταγράφηκε τη στιγμή που έτρωγαν και εκείνος έπεσε πάνω στο μαχαίρι. 

«Δεν υπήρχε πρόθεση να του κάνει κακό» ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος Λάζαρος Μηνασίδης και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος πρόθεση. Σε μια στιγμή που βρίσκονταν στο πανηγύρι έγινε το ατύχημα, δεν είχαν διαφορά μεταξύ τους. Αν έχεις πρόθεση ανθρωποκτόνο δεν το κάνεις μέσα σε πανηγύρι με κόσμο». 

Θεσσαλονίκη: 31χρονη μαχαίρωσε τον σύζυγό της - Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 31χρονης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η 31χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν. Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, το επεισόδιο σημειώθηκε μετά από καυγά που είχε το ζευγάρι. Ο σύζυγος της 31χρονης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ η ίδια αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Τρίτη (21/6).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ