Ελλαδα

Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας, δείχνει το πόρισμα

Την Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η οικογένεια από την Πάτρα
Πάτρα: «Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας», δείχνει το πόρισμα © Facebook

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Εγκληματική ενέργεια οι θάνατοι Μαλένας και Ίριδας σύμφωνα με το πόρισμα.

Tην ερχόμενη Τρίτη 21 Ιουνίου παραδίδεται το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα, τα δύο από τα τρία αδικοχαμένα παιδιά στην Πάτρα. Σύμφωνα με το MEGA στο πόρισμα θα αναφέρεται η εγκληματική ενέργεια ως αιτία θανάτου και για τα δύο κοριτσάκια.

Μάλιστα στην περίπτωση της Ίριδας υπάρχουν τα περισσότερα και τα πιο σαφή στοιχεία. Στην περίπτωση της Ίριδας η δεύτερη ιστοπαθολογική εξέταση που διενεργήθηκε ρίχνει φως στα αίτια του θανάτου του μικρού κοριτσιού με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα γίνεται λόγος για ασφυκτικό θάνατο.

Στο μεταξύ τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσουν συγγενείς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου με τις διαδικασίες να επιταχύνονται, ώστε στο τέλος του μήνα να κλείσει η υπόθεση.

Την ίδια ώρα έρχονται νέα στοιχεία στο φως γύρω από την οκτάωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στα γραφεία του Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ. Ο Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τη ζωή του στην Πάτρα, με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και με τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τους. 

Όμως η σημαντικότερη ερώτηση που έκαναν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στον Μάνο Δασκαλάκη φαίνεται ότι ήταν η τελευταία.  «Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει τα τρία παιδιά σας;», ήταν η ερώτηση που του έγινε σύμφωνα με το Mega.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε πως κατά τη γνώμη του η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη τους Τζωρτζίνα ενώ για τα άλλα δύο παιδιά είπε πως δεν έχει στοιχεία έτσι ώστε να πει με σιγουριά ότι η εν διαστάσει σύζυγός του είναι εκείνη που τα σκότωσε.

Πάτρα: Ο καβγάς με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ένα 24ωρο πριν πεθάνει η Ίριδα

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε ένα επεισόδιο στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, που αποδεικνύει την ένταση που υπήρχε στη σχέση του ζευγαριού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης τόνισε στην κατάθεσή του πως ένα 24ωρο πριν φύγει από τη ζωή η Ίριδα είχε ένα έντονο καβγά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και έφτασε στο σημείο να τη χτυπήσει δύο φορές στο πρόσωπο προτού φύγει από το σπίτι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ