Ελλαδα

Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό ξανά σε πλειστηριασμό

Ποια επιθυμία εξέφρασε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτρος Φιλιππίδης
Πέτρος Φιλιππίδης © EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό - Ποια η νέα τιμή του ακινήτου και γιατί πάγωσε ο πρώτος πλειστηριασμός.

Σε πλειστηριασμό βγαίνει και πάλι το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, με την τιμή του ακινήτου να έχει αυξηθεί κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ο πλειστηριασμός είχε αρχικά παγώσει, προκειμένου να γίνει επανεκτίμηση της τιμής, καθώς το ακίνητο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και σε μια αρκετά ακριβή περιοχή. Η αρχική τιμή του ακινήτου άγγιξε τα 645.000 ευρώ και πλέον ανέρχεται στις 900.000 ευρώ,

Επιθυμία και του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν να ανέβει η τιμή του ακινήτου, καθώς τα χρήματα που χρωστάει είναι πάρα πολλά. 

Ο πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου.

 

Πέτρος Φιλιππίδης: Οργισμένος για τα δημοσιεύματα περί θανάτου

Οργισμένη είναι η απάντηση της πλευράς του Πέτρου Φιλιππίδη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες περί θανάτου του ηθοποιού που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Κυριακή Πακιρτζίδου μίλησε για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ και ημέρες είναι νεκρός. Και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία…Είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος, να υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας που το έχετε λησμονήσει οι πάντες και να είναι και νεκρός».

Σε έντονο ύφος, η δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ζωντανός, είναι αθώος, το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί, παρόλο που καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής. Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία θα πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ