Ελλαδα

Παγκράτι: Πώς έπεσε στο κενό η 36χρονη - Ετοιμαζόταν για οικογενειακές διακοπές

Αφήνει πίσω της δύο παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Παγκράτι: Πώς σκοτώθηκε η 36χρονη - Οι καλοκαιρινές, οικογενειακές διακοπές και το μοιραίο πρόβλημα στην πόρτα του διαμερίσματος.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 36χρονη γυναίκα στο Παγκράτι. Η νεαρή μητέρα γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα, στην προσπάθειά της να περάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός της στον 3ο όροφο, από το διπλανό διαμέρισμα. 

Η νεαρή γυναίκα ετοιμαζόταν να μεταβεί με τα δύο ανήλικα παιδιά της στη Νάξο, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν τις διακοπές. Η νεαρή γυναίκα με τη βοήθεια μίας θείας της είχε μαζέψει τα πράγματα της ίδιας και των παιδιών και είχαν ετοιμαστεί να φύγουν με το αυτοκίνητο για το λιμάνι του Πειραιά. Τότε, η 36χρονη συνειδητοποίησε ότι ξέχασε μία τσάντα με πράγματα και πήγε να την πάρει. Ανέβηκε στο διαμέρισμα και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, η οποία είχε κολλήσει. Ζήτησε από μία γειτόνισσά της να της επιτρέψει να περάσει από το μπαλκόνι στο δικό της, προκειμένου να μπει στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, ωστόσο η απόφασή της αυτή ήταν μοιραία

Το παπούτσι που φορούσε η 36χρονη φέρεται να γλίστρησε στο πλακάκι, το οποίο ξεκόλλησε, με συνέπεια η γυναίκα να πέσει στο κενό από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Αττάλου, στο Παγκράτι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, αλλά ήταν αργά, αφού ήταν ήδη νεκρή.

Οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η νεαρή μητέρα σκοτώθηκε. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ