Ελλαδα

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Η σπαρακτική μαντινάδα της χήρας του 22χρονου

«Δεν σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το φονικό στον Μυλοπόταμο με θύμα τον 22χρονο και η μαντινάδα από τη χήρα γυναίκα του στην Κρήτη. Ομολόγησε τη δολοφονία ο 44χρονος δράστης στο Ρέθυμνο.

Στον Μυλοπόταμο λίγο πριν την κηδεία του 22χρονου, η χήρα του θύματος ανήρτησε μια μαντινάδα στα social media, αποχαιρετώντας τον αγαπημένο της. Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας στον Μυλοπόταμο, ο οποίος έχει ομολογήσει ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο στην Κρήτη.

«Δεν σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου άντρα μου. Πως τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζάλο» αναφέρει στη μαντινάδα της η χήρα του 22χρονου.

Και προσθέτει: «Στο νεικό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη που ´ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιο για να φυσήξει . Οντέ μου το πρωτόπανε πως θέλα το πιστέψω πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…».

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και το όπλο του φονικού. Ο 44χρονος πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 22χρονο, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Βαφτίστηκε το παιδί του 22χρονου - Τι όπλισε το χέρι του 44χρονου

Το θύμα της δολοφονίας στην Κρήτη ήταν νιόπαντρος και είχε ένα νεογέννητο. Η αστυνομική παρουσία στον Μυλοπόταμο και τις γύρω περιοχές είναι αυξημένα, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα. Σημειώνεται ότι ο 44χρονος άνοιξε πυρ και σκότωσε τον 22χρονο μπροστά στα μάτια της αδελφής του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσά τους υπήρχαν προσωπικές διαφορές και διαφωνίες για κτήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις