Ελλαδα

Άρτεμις Βασίλη: Η επιστολή που έφτασε στα χέρια του δικηγόρου της - Ελπίδες ότι είναι ζωντανή

Η Άρτεμις Βασίλη έχει εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άρτεμις Βασίλη - Εξαφάνιση: Επιστολή έφτασε στο γραφείο του δικηγόρου της - Τι εκτιμά για την υπόθεση ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης

Ελπίδες ότι η Άρτεμις Βασίλη, η νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020, είναι ζωντανή δίνει επιστολή που έφτασε στον δικηγόρο της οικογένειας πριν από λίγες ημέρες. Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν η επιστολή που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο στα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου είναι γνήσια.  

«Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάτι για να το βάλουμε στο κάδρο, καμία σημαντική μαρτυρία. Ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Δεν υπάρχει μια άκρη για να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το νήμα», είπε στην ΕΡΤ για την υπόθεση ο κ. Τσούκαλης και πρόσθεσε ότι διατηρεί «πολλές αποστάσεις και επιφυλάξεις, έως ότου διασαφηνιστεί εάν η επιστολή είναι πραγματική ή εστάλη για κάποιους άλλους λόγους παραπλανητικούς. Είναι από τις υποθέσεις, που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί δεν υπάρχει ένα στοιχείο, μια σημαντική μαρτυρία, εκτός από την τελευταία που είχαμε από ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, όπου μπήκε για να ρωτήσει που βρίσκεται η αλυσίδα καταστημάτων όπου ήθελε να κάνει την αίτηση για να προσληφθεί και έκτοτε χάνονται τα ίχνη της. Δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο, ούτε υλικό από κάμερες, ούτε καμία πληροφορία για να αξιοποιηθεί από γνωστούς και φίλους της». 

Αποδέκτης  της επιστολής που ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου, ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό που ευχόμαστε όλοι, είναι η κοπέλα να είναι ζωντανή και να βρίσκεται με κάποιον. Οι έρευνες συνεχίζονται. Εγώ έχω κάνει δύο ταξίδια στο εξωτερικό, σε Αλβανία και Βουλγαρία. Δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη του». 

Ο κ. Τσούκαλης υποστηρίζει ότι το σημείο από όπου εξαφανίστηκε η 19χρονη, όσο και η ώρα που χάθηκαν τα ίχνη της δεν δείχνουν ότι πρόκειται για απαγωγή. «Το θεωρώ δύσκολο να συμβεί απαγωγή τη συγκεκριμένη στιγμή και στη συγκεκριμένη περιοχή».

Η Άρτεμις Βασίλη χάθηκε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου του 2020 από το Κορωπί, όπου έμενε με την οικογένειά της. Έχει ύψος 1.62 και για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ