Ελλαδα

Δολοφονία 22χρονου στον Μυλοπόταμο: Παραδόθηκε και ομολόγησε ο 44χρονος δράστης

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Δολοφονία 22χρονου στον Μυλοπόταμο Κρήτης: Παραδόθηκε και ομολόγησε 44χρονος δράστης του εγκλήματος - Το χρονικό της υπόθεσης

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 44χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου άνδρα στον Μυλοπόταμο στην Κρήτη. Ο δράστης φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να παρέδωσε στις αρχές το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τέσσερις φορές τον νεαρό πατέρα. 

Ο άνδρας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 11:05 συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο. Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στη συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Δολοφονία 22χρονου στον Μυλοπόταμο: Οι αναρτήσεις της συζύγου και της αδελφής του θύματος

Σπαρακτικές είναι οι αναρτήσεις της χήρας και της αδελφής του, η οποία είναι αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος. Θύμα και δράστης φέρεται να είχαν κτηματικές διαφορές για τα όρια των περιουσιών τους και συχνά να διαπληκτίζονταν. Από το απόγευμα της Κυριακής έχουν φτάσει στο Αργουλιό ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

Πριν από την κηδεία του 22χρονου αναμένεται, όπως προστάζει το έθιμο, να γίνει η βάφτιση του μόλις ενός μηνός γιου του θύματος. Η χήρα του 22χρονου, με μία ανάρτηση στο Facebook αποχαιρέτησε τον σύζυγό της. «Νωρίς μας άφησες άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μας; Σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Με αναπάντητα γιατί αναφέρεται στη δολοφονία του 22χρονη και η αδελφή του, με ανάρτησή της στο Facebook. «Γιατί αδερφέ μου; Γιατί; Σε είχε βοηθήσει πολλές φορές η Παναγία σήμερα όμως που γιόρταζε η χάρη της… Όχι αδερφέ μου. Πού είσαι; Και ο Στέλιος μας περιμένει τη μηχανή που του ταξες. Τώρα ποιος θα του την πάρει αδερφέ μου; Πώς θα του το πω ότι δεν θα σε ξαναδεί. Να δει τον θείο του. Την αδυναμία του. Που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν τη ζωή σου. Αδερφέ μου… Δεν σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου. Που δεν σ’ άφησαν να χαρείς τίποτα. Τίποτα δεν χάρηκες. Η ψυχή σου θα ηρεμήσει. Καλό παράδεισο Αδερφέ μου», έγραψε στο Facebook.

Ρέθυμνο: Εν ψυχρώ δολοφονία 22χρονου  | 13/6/22 | ΕΡΤ

 

 

Δολοφονία 22χρονου στον Μυλοπόταμο: Το χρονικό του εγκλήματος

Το Αργουλιό βρισκόταν σε εορταστική ατμόσφαιρα εχθές, Κυριακή 12 Ιουνίου, καθώς γιόρταζε η τοπική εκκλησία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άντρες που είχαν προσωπικές και κτηματικές διαφορές για τις οποίες μάλιστα είχαν απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, βρέθηκαν μαζί σε γιορτή στο σπίτι της αδελφής του 22χρονου, στη διάρκεια της οποίας έγινε μια ακόμη έντονη συζήτηση για τις διαφορές τους. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, οι δύο τους συναντήθηκαν σε κάποιο σημείο του χωριού, όπου και ακολούθησε διαπληκτισμός.

Ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο πέρασε έξω από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου και πυροβόλησε το θύμα τέσσερις φορές, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου όμως διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ