Ελλαδα

Ομάδα ΔΙΑΣ: Γλυφάδα-Παίδων σε 17 λεπτά για να σωθεί βρέφος

«Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 17 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΑΣ
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ομάδα ΔΙΑΣ: Γλυφάδα – Παίδων σε 17 λεπτά για να μεταφέρουν βρέφος.

Τη διαδρομή Γλυφάδα – Παίδων μέσα σε 17 λεπτά έκανε η Ομάδα ΔΙΑΣ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, βρέφος που κινδύνευε. Η κινητοποίηση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ ήταν άμεση όταν ειδοποιήθηκαν προς πρέπει να βρεθούν στη Γλυφάδα ώστε να βοηθήσουν στη μεταφορά ενός βρέφους το οποίο είχε καταπιεί αντικείμενο και δεν μπορούσε να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, αποκάλυψε η Ελληνική Αστυνομία σε σχετική ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα στο Facebook.

Η ομάδα ΔΙΑΣ κλήθηκε να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο «Παίδων» το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν το παιδί από την περιοχή της Γλυφάδας και μέσα σε 17 λεπτά το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύθηκε.

«Πόσο αργά μπορεί να νιώθουμε ότι περνάνε 17 λεπτά, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης; Πέμπτη 02/06/2022. Η Δ.ΙΑΣ. 305-1 πρέπει να συνδράμει στην άμεση μεταφορά ενός βρέφους, μόλις 9,5 μηνών, στο Νοσοκομείο Παίδων. Υπάρχει ενημέρωση πως έχει καταπιεί κάποιο αντικείμενο και δεν μπορεί να αναπνεύσει. Παρέλαβαν το αυτοκίνητο από την περιοχή της Γλυφάδας, δεν υπήρχε χρόνος για χάσιμο…» γράφει χαρακτηριστικά το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο και φαίνονται τα δραματικά λεπτά της μεταφοράς του βρέφους στο νοσοκομείο.

 

 

Όλα πήγαν καλά και ο πατέρας του βρέφους, όπως τόνισε, ευχαριστώντας θερμά τους αστυνομικούς για την καθοριστική συμβολή τους, «εύχομαι να παραμένουμε άνθρωποι και να αλληλοϋποστηριζόμαστε. Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν έκαναν απλά το καθήκον τους, αλλά κάτι πολύ περισσότερο»...

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 
 
 
 
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ