Ελλαδα

Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία σε Κηφισό, Κηφισίας, Παραλιακή, Συγγρού και Βουλιαγμένης

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στη Μεσογείων
Κίνηση στη Μεσογείων © Eurokinissi

Μετ ' εμποδίων η κυκλοφορία σε Κηφισό, Κηφισίας, Παραλιακή, Συγγρού, Βουλιαγμένης, Λεωφόρο Αθηνών, Σχιστού και Λιμάνι Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δαφνί έως τη λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά και στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου έως τη Λεωφόρο Καλαμακίου και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τη Μαρίνα Φλοίσβου μέχρι τη Λεωφόρο Αμφιθέας.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Συγγρού από Συγγρού Φιξ μέχρι Διάκου και κατόπιν στην Λεωφόρο Αμαλίας.

Προβλήματα στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το Πολεμικό Μουσείο προς το Σύνταγμα και στην άνοδο της Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο Λεωφόρο Βουλιαγμένης  στο ύψος του μετρό Ελληνικό αλλά και στο Φανάρι της Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. 

Προβλήματα στη Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη και στην Εθνικής Αντιστάσεως στην Δάφνη.

Μποτιλιάρισμα ανά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας στο κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι και μεταξύ ΟΑΚΑ και Πανόρμου.

Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική οδό από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών μέχρι τη Νερατζιωτισσα  στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Δείτε τον χάρτη

untitled0937.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ