Ελλαδα

«Σημειωτόν» οι οδηγοί σε Κηφισό, Αθηνών, Σχιστού, Αττική οδό & το κέντρο της Αθήνας

Προβλήματα και στο λιμάνι του Πειραιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στους δρόμους της Αθήνας © Eurokinissi

Μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην κίνηση των οχημάτων σε Κηφισό, Αθηνών, Σχιστού, Αττική οδό, στο κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού μεταξύ των ΚΤΕΛ και της Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ισχυρό μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Παλατάκι έως την λίμνη Κουμουνδούρου και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας έως τον κόμβο Αμαρουσίου (Δαχτυλίδι) και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού έως τη Νερατζιώτισσα.

Δύσκολη η Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, από τη Λεωφόρο Αλίμου έως τον Φλοίσβο και από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την Πλατεία Ιπποδαμείας. Επίσης στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τον Φλοίσβο έως την Λεωφόρο Αλίμου ανά τμήματα.

Προβλήματα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας ανά τμήματα, στο Μαρούσι και μεταξύ της οδού Πανόρμου και του ΟΑΚΑ.

Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και της Κατεχάκη. 

Χαμηλές ταχύτητες στην Λεωφόρο Φυλής από Καματερό προς Ζεφύρι, στην Κατεχάκη στο ύψος των στρατιωτικών νοσοκομείων, στην Ηλία Ηλιού στο Νέο Κόσμο, και στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Λαγουμιτζή έως Διάκου, στην Λεωφόρο Αμαλίας, στην Πειραιώς προς Ομόνοια, στην Σταδίου, την Αχιλλέως και την Μάρνη, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα και στους δρόμους προς και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε τον χάρτη

kinisi0934.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ