Ελλαδα

Παγκράτι: Σύλληψη 16χρονου μέλους συμμορίας για ληστείες σε βάρος ανηλίκων

Η συμμορία δρούσε με ιδιαίτερη σκληρότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλληψη 16χρονου
Παγκράτι: Σύλληψη 16χρονου μέλους συμμορίας για ληστείες σε βάρος ανηλίκων © ΕΛΑΣ

Παγκράτι: Συμμορία διέπραττε ληστείες σε βάρος ανηλίκων - Συνελήφθη 16χρονος και αναζητούνται ακόμη δύο.

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε ανήλικο 16χρονο, που κατηγορείται ως μέλος συμμορίας που διαπράττει ληστείες. Η σύλληψη έγινε στο Παγκρατί το περασμένο Σάββα στο Παγκράτι, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη μέλη της συμμορίας.

Η συμμορία δρούσε με ιδιαίτερη σκληρότητα και στοχοποιούσε ανηλίκους στην περιοχή του Παγκρατίου. Με χρήση σωματικής βίας τους αφαιρούσε χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα.

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σιδερένια ράβδος, σιδερένιο σφυρί, ελβετικός σουγιάς, κατσαβίδι, κουκούλα τύπου «full face»,  ζεύγος γαντιών με κοκάλινη επένδυση και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε βάρος δύο 14χρονων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής δράσης της εν λόγω συμμορίας, βραδινές ώρες της 8ης Φεβρουαρίου 2022 στην πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Το θέμα της βίας των ανηλίκων ειδικά στο κέντρο της Αθήνας απασχολεί τις αρχές και η αστυνομία λαμβάνει μέτρα για την καταστολή της με επιχειρήσεις «σκούπα».

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό υπήρξε και σύσκεψη χθες 6/6,του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Π. Θεοδωρικάκου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ