Ελλαδα

Στη φυλακή το μοντέλο από τη Βραζιλία - Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Τι ισχυρίστηκε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μοντέλο από τη Βραζιλία που συνελήφθη
Το μοντέλο από τη Βραζιλία που συνελήφθη

Το μοντέλο από τη Βραζιλία οδηγείται στη φυλακή μετά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τι ισχυρίζεται για τα ναρκωτικά.

Την προσωρινή κράτηση της 28χρονης από τη Βραζιλία, η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ζήτησαν εισαγγελέας και ανακρίτρια. Το μοντέλο φέρεται ότι διακινούσε παραισθησιογόνα ναρκωτικά μέσω e-shop με ελιξίρια ευεξίας, ενώ φέρεται να διατηρούσε και εργαστήριο για την παρασκευή τους.

Το μοντέλο από τη Βραζιλία αρνείται τις κατηγορίες - Τι ισχυρίζεται ο δικηγόρος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του μοντέλου από τη Βραζιλία, η κατηγορούμενη είχε έρθει σε συνεννόηση με τις Αρχές ώστε να παραδοθεί στους αστυνομικούς με την επιστροφή της στην Ελλάδα από την πατρίδα της.

Το μοντέλο αρνείται τις κατηγορίες και φέρεται να αποδίδει την εμπλοκή της σε παρεξήγηση, καθώς η ίδια με τα πραγματικά της στοιχεία διατηρούσε την επιχείρηση με τα ελιξίρια, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι σε αυτά υπήρχε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Όπως ισχυρίζεται, είναι πιθανό να έγινε κάποιο λάθος από τους προμηθευτές της, καθώς στη Βραζιλία υπάρχουν δύο είδη φυτών, εκ των οποίων το ένα παράγει το ελιξίριο και το άλλο τη ναρκωτική ουσία. Ανέφερε επίσης ότι πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως στη Βραζιλία για θρησκευτικούς σκοπούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση ζήτησε να γίνει η σχετική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ