hiveboxx-vsb_q52o3jk-unsplash.jpg
© Unsplash
Ελλαδα

Real Estate Online.gr, η αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας στην αγορά ακινήτου

Η πλατφόρμα προώθησης ακινήτων realestateonline.gr της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί το πλέον απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο για την αναζήτηση και απόκτηση ακίνητων
341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το πλέον απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο στην αναζήτηση και απόκτηση ακίνητων

Η αναζήτηση ακινήτου αποτελεί, σήμερα, περίπλοκη διαδικασία για τους περισσότερους πολίτες αφού υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ελεγχθούν πριν την απόκτησή του. Η Εθνική Τράπεζα, έδωσε τη λύση με την εύχρηστη και ανανεωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης και αγοραπωλησίας ακινήτων, realestateonline.gr, που βρίσκονται στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας και είναι διαθέσιμα, είτε για άμεση αγορά «Buy Now», είτε για απόκτηση μέσω ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού.

stegastika_real_estate_peripterou_300h300cm.jpg

Ο Διευθυντής Εμπορικής Αξιοποίησης Ακινήτων, κος Βασίλης Γεωργαντζής, αναφέρει χαρακτηριστικά : «Η Εθνική Τράπεζα διαθέτει μεγάλο πλήθος ιδιόκτητων, έτοιμων προς πώληση, ακινήτων κάθε τιμής και κατηγορίας που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη των πελατών της. Η επιτυχημένη πλατφόρμα μας προώθησης ακινήτων realestateonline.gr με μεγάλη απήχηση στο κοινό και συνεχώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα αποτελεί το πλέον απλό, γρήγορο και αποτελεσματικό εργαλείο για την αναζήτηση και απόκτηση των ακίνητων μας, πάντα σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας»

stegastika_real_estate_peripterou_300h300cm.jpg

Η διεύθυνση του νέου σας ακινήτου είναι πλέον στο www.realestateonline.gr. Το realestateonline.gr της Εθνικής Τράπεζας δίνει δυνατότητες, όπως:

  • Αναζήτηση ακινήτου με βάση τα κριτήρια επιλογής σας
  • Άμεση πρόσβαση στα νομικά και τεχνικά στοιχεία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει
  • Online προγραμματισμό επίσκεψης στο ακίνητο που επιλέγετε
  • Αγορά άμεση ή μέσω συμμετοχής σε real time online διαγωνισμό και επιπλέον
  • Δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς με ποσό έως του 80% της τιμής πώλησης και ευνοϊκούς όρους
  • Παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλιστικής κάλυψης ακινήτου. Η ασφάλιση διενεργείται με τη διαμεσολάβηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε.

Βρείτε το σπίτι που θα αξίζει τις στιγμές σας. Το δικό σας σπίτι, στο realestateonline.gr, με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας.

Real Estate Online.gr, η αξιοπιστία της Εθνικής Τράπεζας στην αγορά ακινήτου

Η πρόσφατη πολύ επιτυχημένη συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στην έκθεση Premium Real Estate Expo 2022, τη μοναδική έκθεση για την αγορά ακινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία ενίσχυσης σχέσεων και συνεργασιών με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και παράγοντες της ελληνικής αγοράς ακινήτων, αλλά και ενημέρωσης πλήθους εγχώριων και διεθνών επισκεπτών και επαγγελματιών του κλάδου για τη συνολική δραστηριότητα της Εθνικής Τράπεζας στο real estate, με έμφαση στην online παροχή υπηρεσιών μέσω του realestateonline.gr.

Δειτε περισσοτερα