Ελλαδα

Γονείς στον Βόλο ζητούν παρέμβαση εισαγγελέα - Δεν τους ακούν τα παιδιά τους

Φοβούνται ότι έχουν μπλέξει σε «κακές» παρέες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γονείς στον Βόλο καλούν τον εισαγγελέα να παρέμβει, καθώς τα παιδιά τους δεν τους ακούν και φοβούνται ότι θα μπλέξουν σε «κακές» παρέες.

Στον Βόλο την παρέμβαση εισαγγελέα ζήτησαν γονείς, επισημαίνοντας ότι τα παιδιά τους δεν τους ακούν, εκφράζοντας παράλληλα τον φόβο ότι μπορούν να μπλέξουν σε περιπέτειες.

Δημοσίευμα στο magnesianews αναφέρει ότι οι γονείς στον Βόλο ανησυχούν πως τα παιδιά τους μπορούν να παρασυρθούν από «κακές» παρέες σε αξιόποινες πράξεις, όπως κλοπές και ναρκωτικά.

Πρόκειται για μαθητές Γυμνασίου και της Α' Λυκείου, ηλικίας 14-15 χρονών. Στην καταγγελία τους οι γονείς επισημαίνουν ότι τα παιδιά τούς μιλούν άσχημα, δεν τους ακούν και δεν απαντούν στα τηλέφωνα. Παράλληλα, οι γονείς που ζήτησαν την παρέμβαση εισαγγελέα, θεωρούν ότι τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται τα παιδιά τους τα οδηγούν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και στη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, όπως είναι οι κλοπές.

Στον εισαγγελέα οι γονείς 7 μαθητών στον Βόλο - Ζήτησαν την παρέμβασή του

Την πόρτα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Βόλου πέρασαν οι γονείς επτά μαθητών, ζητώντας συμβουλές για το πώς να φερθούν στα αντιδραστικά παιδιά τους, που εξαφανίζονται από το σπίτι ακόμη και 2-3 μέρες, τους βρίζουν, χτυπάνε τις πόρτες στα σπίτια, δεν τους υπολογίζουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνα..

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς ζήτησαν τη συμβουλή της Εισαγγελέως για το τι να κάνουν και το πού να απευθυνθούν, προκειμένου να βρουν τις λύσεις στα παραπάνω προβλήματα.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ακόμη ότι η εισαγγελέας πρότεινε στους γονείς να επισκεφθούν παιδοψυχολόγους ή οικογενειακούς συμβούλους, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι σημαντικό ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών παίζει το οικογενειακό περιβάλλον που μεγαλώνουν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις