Ελλαδα

Μετρό Κορυδαλλός: Άνδρας πήδηξε μπροστά σε συρμό και έπεσε στις γραμμές

Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβέστες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο Μετρό Κορυδαλλού άνδρας έπεσε στις ράγες
Στο Μετρό Κορυδαλλού άνδρας έπεσε στις ράγες © EUROKINISSI

Στο Μετρό, στον σταθμό «Κορυδαλλός», άνδρας έπεσε στις γραμμές. Πήδηξε μπροστά στον διερχόμενο συρμό. Σε ποιο τμήμα της Γραμμής 3 έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Συναγερμός στο Μετρό, και συγκεκριμένα στον σταθμό «Κορυδαλλός», όπου ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές. Κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική, με κλιμάκιο να σπεύδει στον σταθμό του Μετρό.

Ειδικότερα, στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο άνδρας, ηλικίας 35-40 ετών, απεγκλωβίστηκε βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Κορυδαλλός: Έπεσε την ώρα που περνούσε ο συρμός του Μετρό

Στον σταθμό του Μετρό Κορυδαλλού επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Πληροφορίες ανέφεραν ότι την ώρα που ερχόταν ο συρμός, ο άνδρας πήδηξε στο κενό, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν και περιπολικά της Αστυνομίας, με τους χώρους στην αποβάθρα να έχουν αποκλειστεί.

Πτώση άνδρα στο Μετρό Κορυδαλλού - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Γραμμή 3

Η πτώση του άνδρα στις ράγες σημειώθηκε λίγο πριν από τις 18.00 το απόγευμα σήμερα Τετάρτη 25 Μαΐου 2022.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στη Γραμμή 3 του Μετρό στο τμήμα Νίκαια - Κορυδαλλός. Οι συρμοί κυκλοφορούν στο υπόλοιπο τμήμα της γραμμής Αγία Βαρβάρα- Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ