Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: 35χρονη κατήγγειλε ότι 41χρονος την απήγαγε, τη βίασε και την εξέδιδε

Ο 41χρονος την προσέγγισε με το πρόσχημα ότι θα της βρει εργασία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα φωτογραφίζεται με το χέρι στο πρόσωπο σε σκοτάδι - Φαίνεται ο ώμος και το χέρι της
Γυναίκα - Κακοποίηση (φωτογραφία αρχείου) © Unsplash / Alexander Krivitskiy

Θεσσαλονίκη: 35 κατήγγειλε 41χρονο - Φέρεται να την απήγαγε, να την βίασε και να την εξέδιδε - Συνελήφθη και ασκήθηκε ποινική δίωξη

Μία 35χρονη γυναίκα κατήγγειλε 41χρονο ότι την απήγαγε και την εξανάγκασε υπό την απειλή όπλου σε γενετήσιες πράξεις, ενώ την εξέδωσε σε άλλον άντρα. Μετά από έρευνα οι αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη του 41χρονου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 35χρονη γνώρισε τον κατηγορούμενο μέσω του Διαδικτύου και με το πρόσχημα ότι θα της βρει εργασία και κατοικία συμφώνησαν να συναντηθούν. Πράγματι, η συνάντηση έγινε την περασμένη Δευτέρα και στη συνέχεια μετέβησαν σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Στο σημείο αυτό, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο συλληφθείς, με την απειλή όπλου, την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις και την εξέδωσε, έναντι αμοιβής, σε άγνωστο άτομο. Καθώς η 35χρονη επικοινώνησε το επόμενο 24ωρο με φιλικό της πρόσωπο ενημερώνοντας για όσα βίωνε, ακολούθησε καταγγελία στην Άμεση Δράση και ξεκίνησαν οι αστυνομικές έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Σε επιχείρηση, παρουσία δικαστικού λειτουργού, που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω σπίτι της Αγίας Τριάδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι αεριού (airsoft) «replica» με προσαρτημένο γεμιστήρα και εννέα πλαστικά σφαιρίδια, μικροποσότητα κάνναβης, όπως επίσης μία συσκευή-τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Ο 41χρονος οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης, με τη δικογραφία να τού αποδίδει τις πράξεις της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης, της εμπορίας ανθρώπων, του βιασμού, της βίας κατά δικαστικών υπαλλήλων, της παράνομης οπλοχρησίας και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις     

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ