Ελλαδα

Αγρίνιο: Σκηνοθέτησε ληστεία και ξυλοδαρμό για να αποφύγει τον γάμο του

Τον μήνυσε η παρολίγον σύζυγός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γαμπρός κρατά αγκαζέ τη νύφη - Στη φωτογραφία διακρίνεται η ανθοδέσμη
Γάμος © Pixabay / StockSnap

Αγρίνιο: Στο δικαστήριο μελλόνυμφος που σκηνοθέτησε ο ίδιος ληστεία και ξυλοδαρμό για να αποφύγει τον γάμο του.

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται η υπόθεση σκηνοθετημένης ληστείας και ξυλοδαρμού που έπλασε ένας μελλόνυμφος στο Αγρίνιο προκειμένου να αποφύγει τον γάμο του τον Μάιο του 2019. Η μέλλουσα νύφη, μετά την αποκάλυψη ότι είχε στήσει ο ίδιος όσα είχε καταγγείλει για να μην φτάσει ποτέ έως την εκκλησία, τον μήνυσε και τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

Το περιστατικό καταγράφηκε τον Μάιο του 2019, όταν ο μελλόνυμφος κατήγγειλε ότι στο διαμέρισμά του εισέβαλλαν δύο κουκουλοφόροι, τον ξυλοφόρτωσαν, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον άφησαν αναίσθητο, έχοντας ως στόχο τη ληστεία. Τον άνδρα βρήκαν στην οικεία του πρόσωπα που τον αναζητούσαν και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για νοσηλεία. Ο άνδρας υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα ληστείας λίγη ώρα πριν μεταβεί στο προγαμήλιο γλέντι των δυο οικογενειών. Συνέπεια της καταγγελίας ήταν να μην τελεστεί ο γάμος, που την προγραμματισμένος δύο ημέρες αργότερα. 

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, λίγους μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του  2019 ο παθών φέρεται να πέφτει σε πολλές αντιφάσεις στα πλαίσια της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας στο Αγρίνιο και ομολογεί πως η ληστεία δεν έγινε ποτέ. Ουδείς τον έδεσε και ουδείς έκλεψε κάτι από το σπίτι. Υποστηρίζει ωστόσο πως ήταν υπαρκτός ο ξυλοδαρμός που υπέστη από άλλο άτομο αλλά τα κίνητρα δεν ήταν η ληστεία, αλλά άλλοι προσωπικοί λόγοι. Φέρεται πάντως να παραδέχτηκε πως έπραξε λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια αλλά-ισχυρίστηκε πως- επινόησε τη ληστεία για να δικαιολογήσει το επεισόδιο που είχε, γιατί ντρεπόταν την οικογένεια της νύφης για αυτό που του συνέβη.

Αγρίνιο: Σκηνοθέτησε ληστεία και ξυλοδαρμό για να αποφύγει τον γάμο του - Πώς αποκαλύφθηκε

Μετά την εξέλιξη αυτή η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Αγρινίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του παθόντα και τη διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα που με τη σειρά του άσκησε ποινική δίωξη για ψευδορκία. Η παρολίγον σύζυγος, πρώην πλέον αρραβωνιαστικιά του έκανε μήνυση. Βασικό θύμα όλης της πρωτοφανούς υπόθεσης σε κάθε περίπτωση είναι η γυναίκα που είδε τον γάμο της να ακυρώνεται αιφνιδίως μια μέρα πριν πραγματοποιηθεί.

«Ο Εντολέας μου έχοντας απόλυτο σεβασμό στην απονομή της δικαιοσύνης, στο έργο αυτής, καθώς και στο έργο των προανακριτικών υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και για λόγους που θα εκτεθούν κατά την εκδίκαση της υποθέσεώς του που εκκρεμεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου νοσηλεύτηκε στο Νευροχειρουργικό Τμήμα του ΓΝ Αγρινίου όπου και διεγνώσθηκε ότι υπέστη διάσειση, χωρίς να έχει ενοχοποιήσει κάποιον ψευδώς τόσον με την αρχική, όσο και με τη συμπληρωματική του κατάθεση, και είμαστε πεπεισμένοι για την αθωότητα του», υποστηρίζει στο agrinionews.gr ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

Με πληροφορίες από agrinionews.gr

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις   

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ