Ελλαδα

Πάτρα: Φωτογραφία από την εντατική διαψεύδει την Πισπιρίγκου για την κεταμίνη

Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Πάτρα: Φωτογραφία από την εντατική διαψεύδει την Πισπιρίγκου για την κεταμίνη© EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Πάτρα: Φωτογραφία από την εντατική διαψεύδει την Πισπιρίγκου, αποδεικνύεται ότι γνώριζε για την κεταμίνη.

Οι ισχυρισμοί της Ρούλας Πισπιρίγκου για την κεταμίνη σταδιακά καταρρίπτονται, παρόλο που η ίδια υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε την ουσία η οποία βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

Συγκεκριμένα φωτογραφία - ντοκουμέντο μέσα από την εντατική τη διαψεύδει.

«Δεν τη γνώριζα μέχρι τώρα. Για την ουσία αυτή άκουσα για πρώτη φορά από την τηλεόραση. Εκείνη τη στιγμή που άκουσα για το εύρημα αυτό μπήκα στο διαδίκτυο για να μάθω τι ουσία είναι αυτή και παράλληλα μιλούσα με τον Μάνο στο μέσεντζερ και τον ενημέρωνα τι λέει η τηλεόραση. Δε πέρασαν 15 λεπτά και με συνέλαβαν. Για πρώτη φορά πιο ουσιαστική γνώση περί της ουσίας κεταμίνη έμαθα μετά τη σύλληψή μου, από τους δικηγόρους μου και από τους συγγενείς μου που από μόνοι τους το έψαξαν για να δουν τι είναι αυτή η ουσία», είχε υποστηρίξει στην ανακρίτρια.

Η εκπομπή T-live του Alpha παρουσίασε φωτογραφία μέσα από την εντατική, όπου δείχνει το κρεβάτι της 9χρονης και ακριβώς πάνω από το προσκέφαλό της υπάρχει κρεμασμένο ένα έγγραφο.

Πρόκειται για το διάγραμμα δοσολογίας επειγόντων φαρμάκων για την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ανάμεσα στις ουσίες που αναφέρονται σε αυτό είναι και η κεταμίνη. Πρόκειται για ένα έγγραφο το οποίο έβλεπε καθημερινά επί έναν μήνα η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της. 

Όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου η 33χρονη αναζητούσε στο διαδίκτυο λεπτομέρειες για τις ουσίες που χορηγούνταν στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

ketamini.jpg

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Διοικητής μεγάλου νοσοκομείου και ο πατέρας της μου ζήτησαν να την αναλάβω

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας διαψεύδει ότι έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και αποκαλύπτει μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (19/5) ότι διοικητής μεγάλου νοσοκομείο της Αθήνας, αλλά και ο πατέρας της 33χρονης τού είχαν ζητήσει να αναλάβει την κατηγορούμενη, κάτι που έγινε ποτέ.

Ο ποινικολόγος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει λάβει και δεν μελετά τη δικογραφία. 

«Πριν από μία εβδομάδα και ενώ ήδη η κα κατηγορουμένη επέλεξε δύο εξαίρετους νέους συναδέλφους, τηλεφώνησε στο γραφείο μου ο πατέρας της, ζητώντας από τη γραμματέα μου να επικοινωνήσουμε, γιατί θέλει να μου αναθέσει την υπεράσπισή της», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας ότι έθεσε τρεις όρους για να την αναλάβει.

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ