Ελλαδα

Προφυλακιστέος ο γνωστός ντράμερ για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών

Μετά την απολογία του - Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη φυλακή ο πρώην ντράμερ πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος
Στη φυλακή ο πρώην ντράμερ πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος © Pixabay

Ο πρώην ντράμερ πασίγνωστου συγκροτήματος κρίθηκε προφυλακιστέος για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Οι κατηγορίες σε βάρος του.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, πρώην ντράμερ πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για υπόθεση με σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών.

Ο μουσικός οδηγείται στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας. Σημειώνεται ότι ο ντράμερ έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 12ετή κάθειρξη για συναφή υπόθεση.

Πρόκειται για υπόθεση με αποπλάνηση ενός 6χρονου κοριτσιού. Ωστόσο, ο μουσικός δεν έχει εκτίσει την ποινή του, καθώς η έφεση έχει αναστέλλουσα ισχύ και εκκρεμεί το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός ντράμερ

Ο πρώην ντράμερ πασίγνωστου ροκ συγκροτήματος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις σε βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών την περίοδο 2007-2015, ηλικίας τότε από 5 έως 13 ετών.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη και ανήλικους που τα είχαν συμπληρώσει και κατάχρηση ανηλίκων.

Οι πράξεις αυτές, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τελέστηκαν σε δύο κάμπινγκ του Νομού Ηλείας όπου παραθέριζε ο 62χρονος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ