Ελλαδα

Καταδίκη Αναγνωστόπουλου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν

Τι είπαν η μητέρα και ο πατέρας για την ποινή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς
Καταδίκη Αναγνωστόπουλου: Η πρώτη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν © TheNewspaper.gr

Καταδίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου - Οικογένεια Καρολάιν: «Είναι μια δικαίωση, αλλά το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω».

Η πρώτη αντίδραση της μητέρας και του πατέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν για την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο έρχεται μέσω του TheNewspaper.gr.

Άνθρωπος του πολύ στενού περιβάλλοντος της οικογένειας μεταφέρει την δήλωση μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου.

«Η απόφαση αποτελεί σίγουρα μία ικανοποίηση και μία δικαίωση. Όμως θέλουμε το παιδί μας πίσω. Και δυστυχώς, η Καρολάιν δε γυρίζει πίσω. Ο πόνος μας παραμένει».

Καταδίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Απορρίφθηκαν τα ελαφρυντικά

Υπενθυμίζεται ότι ομόφωνα δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021.

Η εισαγγελέας πρότεινε να του επιβληθεί για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν η ποινή της ισόβιας κάθειρξης που -όπως είπε- πιο δίκαιη ποινή δεν υπάρχει. Επιπλέον, ζήτησε να του επιβληθεί κάθειρξη δέκα ετών για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας και άλλα δύο έτη για τις πλημμεληματικες ψευδείς καταθέσεις, όπως και χρηματική ποινή.

Αυτή την ώρα οι δικαστές βρίσκονται σε διάσκεψη για τη τελική ποινή.

Υπογραμμίζεται ότι το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να μην ληφθεί υπ’ όψιν η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βρασμού ψυχικής ορμής.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, στην Αλόννησο επικρατεί ικανοποίηση για τον τρόπο με τον οποίον η δικαιοσύνη αντιμετώπισε τον δολοφόνο, μη αναγνωρίζοντάς του κανένα ελαφρυντικό για την αποτρόπαια πράξη του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ