Ελλαδα

Πύργος: Εξελίξεις στην υπόθεση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά - Έρχονται προσαγωγές

Μετά το βίντεο με το bullying που δέχεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πύργος: Εξελίξεις στην υπόθεση του εξαφανισμένου Θύμιου Μπουγά
Πύργος: Εξελίξεις στην υπόθεση του εξαφανισμένου Θύμιου Μπουγά

Πύργος: Η αστυνομία είναι έτοιμη να προχωρήσει σε προσαγωγές μετά το βίντεο με το bullying στον εξαφανισμένο Θύμιο Μπουγά.

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Θύμιου Μπουγά, ο οποίος αγνοείται από τις 4 Μαΐου, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο-ντοκουμέντο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και δείχνει ομάδα ατόμων να τον εκφοβίζουν.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα άτομα που εμφανίζονται στο βίντεο και τις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή τους στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Στο εν λόγω βίντεο μια ομάδα νεαρών παρενοχλούσε και εκφόβιζε τον Θύμιο έξω από το σπίτι που είχε βρει καταφύγιο, σε απόμερη περιοχή του Πύργου. Μάλιστα, διακρίνεται ένας άνδρας να ρίχνει βεγγαλικά στην αυλή του σπιτιού.

Αν και το βίντεο προβλήθηκε με τεχνική επεξεργασία, οι Αρχές το έχουν στην κατοχή τους με καθαρή εικόνα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΠΥΡΓΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ…

Πύργος - Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά: Τι αναφέρει το Silver Alert

Υπενθυμίζεται ότι για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά έχει εκδοθεί Silver Alert.

«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τον Πύργο. Ο Ευθύμιος Μπουγάς, 39 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, την 04/05/2022. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.

Φοράει χειρουργική μάσκα και μιλάει με μηχανική υποστήριξη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το πρωί της 12/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

mpougas-thimios-eksafanisi.jpg

Πύργος: Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά

Η ιστορία του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό όταν βίντεο τον κατέγραψαν να «κυνηγά» κόσμο τις μεταμεσονύκτιες ώρες στους δρόμους της πόλης της Ηλείας, κραδαίνοντας ρόπαλο, πριόνι και ενίοτε τσεκούρι. Αργότερα όμως και σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών Μέσων, έγινε γνωστή η ιστορία του με τον Θύμιο να υφίσταται ανηλεές bullying από συγκεκριμένους ανθρώπους, κάτι που τον οδήγησε στο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.gr, ο Θύμιος, μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή, όμως, ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην Τρίπολη, όπου ζούσε και εργαζόταν, εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Σήμερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έχει χάσει τη δουλειά του και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο για να ζήσει με το επίδομα που λαμβάνει.

Ο ίδιος σε παλαιότερο βίντεο αποκάλυπτε ότι έχει πέσει θύμα bullying, αλλά και επιθέσεων από άγνωστους, οι οποίοι έχουν προσπαθήσει κατά καιρούς να τον διώξουν από τη γειτονιά τους.

ΝΕΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΝΕΙΡΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ