Ελλαδα

Πισπιρίγκου: Κλήση στον δικηγόρο πριν μεταφερθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Ερευνάται ο λόγος του τηλεφωνήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πισπιρίγκου: Κλήση στον δικηγόρο πριν μεταφερθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο
Πισπιρίγκου: Κλήση στον δικηγόρο πριν μεταφερθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε τον δικηγόρο της προτού μεταφερθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα. Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, προκύπτει ότι η 33χρονη κάλεσε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, μετά την ανακοπή της 9χρονης.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live του Alpha, μετά το 166, στο οποίο τηλεφώνησε για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει, η κατηγορούμενη κάλεσε τον οικογενειακό της δικηγόρο, Ιωάννη Κόττα και ερευνάται ο λόγος του τηλεφωνήματος.

Στις 5 Απριλίου, το απόγευμα, εισήχθη η 9χρονη στο νοσοκομείο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε, πάντως, πως την προηγούμενη ημέρα που είχε βρεθεί με τον Μάνο Δασκαλάκη στο σπίτι τους, ο τελευταίος την είχε χτυπήσει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον Μάνο Δασκαλάκη

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το STAR, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου γράφει στο εξώδικο: «Να μου γνωστοποιήσετε εγγράφως εάν προτίθεστε να αναλάβετε τη συντήρηση των τάφων των τέκνων μας, την αποπληρωμή των σχετικών με αυτούς οφειλών και την τοποθέτηση φωτογραφιών, διαφορετικά να προβείτε στη σχετική εξουσιοδότηση για τις συγκεκριμένες ενέργειες προς οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς μου, που θα αναλάβουν για λογαριασμό μου τις σχετικές φροντίδες».

Όσον αφορά το κινητό της τηλέφωνο, τον καλεί να πάψει να χρησιμοποιεί και να διαθέτει σε τρίτους τον αναλυτικό λογαριασμό σύνδεσης, όπως και να πάψει να επιδίδεται «στη συστηματική διαρροή πληροφοριών που αφορούν την προσωπική μου ζωή».

Στο ίδιο πλαίσιο, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά τη μεταφορά του κινητού της τηλεφώνου στο όνομα της αδερφής της, Δήμητρας, όπως και στην αποπληρωμή της οφειλής που τη βαρύνει «άλλως να παραδώσετε άμεσα τη συγκεκριμένη συσκευή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μου που θα την παραλάβει για λογαριασμό μου».

Τέλος, ζητά από τον εν διαστάσει σύζυγό της να της παραδώσει λίστα με τα πράγματα που επιθυμεί, προκειμένου οι συγγενείς της να πάρουν όλα τα υπόλοιπα. «Να δηλώστε εγγράφως εάν επιθυμείτε να αναλάβετε αντικείμενα από το κοινό μας νοικοκυριό και, σε θετική περίπτωση, να μου παραδώσετε λίστα των συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε να νομιμοποιούμαι στην παραλαβή των υπολοίπων, μέσω των μελών της οικογενείας μου που θα ενεργήσουν για λογαριασμό μου», αναφέρεται στο εξώδικο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ