Ελλαδα

Ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς

Ο κόσμος τραβούσε βίντεο αντί να τις χωρίσει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στην Κηφισιά ανήλικα κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια για αδιευκρίνιστο λόγο. Στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το συμβάν.

Σε ρινγκ μετατράπηκε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Κηφισιάς, το βράδυ του Σαββάτου, όταν δύο ανήλικα κορίτσια πιάστηκαν στα χέρια και ο κόσμος που παρακολουθούσε, αντί να τις χωρίσει, τραβούσε βίντεο.

Σύμφωνα με μαρτυρία που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα δυο κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται, για άγνωστο λόγο και πετούσαν αντικείμενα η μία στην άλλη. Γρήγορα όμως η κατάσταση ξέφυγε με τις ανήλικες να πιάνονται στα χέρια και σχεδόν να ξεγυμνώνονται από τα τραβήγματα και τα χτυπήματα.

Κηφισιά: Άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών © Star

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αν και υπήρχε αρκετός κόσμος τριγύρω κανένας δεν μπήκε στη μέση για να τις χωρίσει, αλλά αντίθετα τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και στοιχημάτιζαν για το ποια θα κερδίσει.

Όπως ανέφερε νεαρός στην κάμερα του Star, αρκετά παιδιά αποφεύγουν να εμπλακούν φοβούμενα ότι μπορεί να στοχοποιηθούν εκείνα στη συνέχεια.

«Όποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

© Star

Ένας άλλος νεαρός μίλησε για το πώς μπορούν να ξεκινήσουν τέτοια περιστατικά «το κακό είναι ότι κανείς δεν ξεχνά και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν να δεχθείς επίθεση».

Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας που έφτασε στο σημείο μετά από κλήση που έγινε από άλλους περαστικούς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις