- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού
Πού αλλού υπάρχουν καθυστερήσεις
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής – Πού εντοπίζονται τα προβλήματα.
Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί για μια ακόμη μέρα, καθώς αυξημένη κίνηση παρατηρείται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής.
Πιο συγκεκριμένα, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Δυσκολίες στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Κατεχάκη από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Δυσκολίες ανά τμήματα στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από Ψυχικό προς Πανόρμου.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων από το Χολαργό μέχρι και το Ερρίκος Ντυνάν.
Μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην Βασιλίσσης Σοφίας από Χίλτον προς Σύνταγμα, στην Πειραιώς από το ύψος του Ελληνικού Κόσμου μέχρι την Ομόνοια και στην Αχιλλέως προς την Πλατεία Μεταξουργείου.
Αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου και από το ύψος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έως το ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.
Δύσκολη η Λεωφόρος Βουλιαγμένης - Εθνικής Αντιστάσεως – Ηλιουπόλεως - Καρέα από το ύψος του σταθμού μετρό Άγιος Δημήτριος μέχρι την Αρδηττού ανά τμήματα.
Σημειώνεται ότι η στάση εργασίας στο μετρό και το τραμ ανάγκασε πολλούς εργαζόμενους να πάρουν τα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.