Ελλαδα

Νεκρός στη Ναύπακτο ο αθλητής που έπεσε σε χαράδρα (βίντεο)

Τον εντόπισαν άνδρες της ΕΜΑΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός στη Ναυπακτία ο αθλητής αγώνα δρόμου που έπεσε σε χαράδρα
Νεκρός στη Ναυπακτία ο αθλητής αγώνα δρόμου που έπεσε σε χαράδρα © nafpaktianews | thebest

Στην Ναύπακτο εντοπίστηκε νεκρός ο αθλητής που έπεσε σε χαράδρα. Συμμετείχε σε αγώνα δρόμου. Το πτώμα του βρέθηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ.

Στη Ναύπακτο τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας δρόμου για τον αθλητή που έπεσε σε χαράδρα στην ορεινή Ναυπακτία. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο npress, ο αθλητής βρέθηκε νεκρός.

Το πτώμα του εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσης. Ο αθλητής που έχασε τη ζωή του στην ορεινή Ναυπακτία, ενώ συμμετείχε σε αγώνα δρόμου, ήταν 68 ετών. Τραγική φιγούρα ο γιος του, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο και ενημερώθηκε για τη θλιβερή είδηση.

Οι πρώτες εικόνες από τη χαράδρα στην ορεινή Ναυπακτία

Το nafpaktianews έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από την επιχείρηση που στήθηκε στην ορεινή Ναυπακτία, προκειμένου οι διασώστες να φθάσουν κοντά στον αθλητή που έπεσε σε χαράδρα κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πτώση του 68χρονου σε γκρεμό, τέθηκε σε συναγερμό η 6η ΕΜΑΚ Πάτρας. Κλιμάκιο αποτελούμενο από 6 διασώστες, αναχώρησε από την Πάτρα για να συμμετάσχει στον εντοπισμό και στην ανάσυρση του αθλητή, o οποίος βγήκε εκτός πορείας και έπεσε μέσα σε χαράδρα. Ακολουθεί βίντεο από την έναρξη του αγώνα δρόμου, στον οποίο συμμετείχε ο 68χρονος.

Σκάλα Ναυπακτίας - Πρώτες εικόνες από το σημείο της πτώσης του αθλητή

Ποιος ήταν ο αθλητής που σκοτώθηκε στη Ναυπακτία - Το χρονικό της τραγωδίας

Ο αθλητής έπεσε μέσα σε χαράδρα, βάθους 70 μέτρων, στη Σκάλα Ναυπακτίας. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, συμμετείχε σε αγώνα δρόμου της περιοχής, όταν βγήκε από την πορεία του, με αποτέλεσμα την πτώση του σε γκρεμό.

Ο 68χρονος δεν έφτασε ποτέ στο σημείο του τερματισμού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η πρώτη αναζήτηση.

Δημοσίευμα στο thebest αναφέρει ότι ο 68χρονος που έχασε τη ζωή του, είναι ο Χριστόφορος Δ. από την Πάτρα. Ο αθλητής έπαιρνε μέρος σε αγώνα δρόμου του 4ου Αρχαίου Ασκληπιείου Σκάλας της ορεινής Ναυπακτίας. Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από την εκκίνηση του αγώνα που περνά από τη συγκεκριμένη ορεινή διαδρομή.

Σκάλα Ναυπακτίας: Εικόνες από τον αγώνα και την διαδρομή που έπεσε ο αθλητής στη χαράδρα

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ