Ελλαδα

Οδηγός στη Μονεμβασιά παρέσυρε επιβάτες μηχανής - Δύο νεκροί

Ο οδηγός εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οδηγός στη Μονεμβασιά έπεσε πάνω σε μηχανή και εμβόλισε περιπολικό
Οδηγός στη Μονεμβασιά έπεσε πάνω σε μηχανή και εμβόλισε περιπολικό

Τροχαίο στη Μονεμβασιά με δύο νεκρούς ηλικιωμένους. Οδηγός έπεσε πάνω σε μηχανή και παρέσυρε για αρκετά μέτρα τους αναβάτες. Εμβόλισε και περιπολικό.

Πανικός επικράτησε στη Μονεμβασιά το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, το βράδυ, όταν οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε μηχανή. Δημοσίευμα στο spartanews αναφέρει ότι το αυτοκίνητο παρέσυρε τον έναν από τους δύο αναβάτες για 100 μέτρα τουλάχιστον.

Δύο νεκροί ηλικιωμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε στη Μονεμβασιά. Δημοσίευμα στο notospress αναφέρει ότι νεκρός είναι και ο δεύτερος αναβάτης της μηχανής, ο οποίος είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, στην προσπάθεια του να διαφύγει ο οδηγός, εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Τροχαίο στη Μονεμβασιά - Ο οδηγός έκανε αναστροφή και παρέσυρε ξανά τον αναβάτη της μηχανής

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το όχημα στη Μονεμβασιά είχε αναπτύξει ταχύτητα. Ο οδηγός, ηλικίας 52 ετών και με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, χτύπησε τη μηχανή με τους δύο αναβάτες.

Το δημοσίευμα στο spartanews αναφέρει ότι αφού ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε το μηχανάκι και παρέσυρε τον έναν από τους δύο αναβάτες για 200 μέτρα περίπου, έκανε αναστροφή και κατευθύνθηκε με το όχημα προς τον δεύτερο αναβάτη, ο οποίος ήταν σοβαρά τραυματισμένος στην άσφαλτο και τον παρέσυρε επίσης για 150 μέτρα περίπου

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Μονεμβασιά. Στην προσπάθειά του να σταματήσει τον οδηγό, ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του οχήματος. Έντρομοι κάτοικοι και περαστικοί προσπαθούσαν να κρυφτούν.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022, το πρωί, ο αντιδήμαρχος της περιοχής δήλωσε ότι ο οδηγός του οχήματος στη Μονεμβασιά βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ