- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Kαιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αύριο, στα δυτικά, κεντρικά και νότια
Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και μεταφορά σκόνης στη Νότια Ελλάδα
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αύριο, στα δυτικά, κεντρικά και νότια, κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και μεταφορά σκόνης στη Νότια Ελλάδα.
Την Κυριακή σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις και άστατος καιρός. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας θα πυκνώσουν, δίνοντας όμβρους ή βροχές κατά τόπους και λίγες σποραδικές καταιγίδες. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία θα ευνοήσει τη μεταφορά σκόνης προς τη χώρας μας, ιδιαίτερα στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.
Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 24, στην Ήπειρο από 8 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27-28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-6 Μποφόρ και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή παροδικές βροχές. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-4 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Η άδεια για τους γονείς
Βιντεοσκοπούσαν το προσωπικό, έκαναν φασαρία και κάπνιζαν στην τουαλέτα
Θέτει εκ νέου το ζήτημα για αυστηρή επιστημονική τεκμηρίωση
Πρώτη η Ιρλανδία σε επαλήθευση με 63,64%
Από τα νυχτερινά κέντρα της Πάτρας στην κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναδρομή σε μια πορεία πάνω από 30 ετών
Ο σπουδαίος τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ελπίς
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια της πτώσης του μαχητικού αεροσκάφους
Πώς συνέβη το τροχαίο
Περιορισμοί μπαίνουν και στα σάντουιτς και τα τοστ
Στα άκρα οδηγήθηκε η συζήτηση για την ακρίβεια στον αέρα του Open
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.