Ελλαδα

Πύργος: Η ιστορία του άνδρα που κυκλοφορούσε τη νύχτα με πριόνι και ρόπαλο

Οι Αρχές τον αναζητούσαν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πύργος: Εντοπίστηκε ο άνδρας που κυκλοφορούσε με πριόνι και ρόπαλο. Ποια είναι η ιστορία του.

Είδηση σε αρκετά Μέσα έγινε ένας άνδρας στον Πύργο Ηλείας, οποίος σύμφωνα με καταγγελίες κυκλοφορεί τις νύχτες κρατώντας ένα πριόνι και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί για το θέμα και αναζητούσαν τον άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τοπικά Μέσα εντοπίστηκε.

Πύργος: Η ιστορία του άνδρα που κυκλοφορούσε με πριόνι και ρόπαλο

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το patrisnews.gr, ο 40χρονος άνδρας μέχρι το 2008 είχε μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι οι άνθρωποι. Τότε όμως και μέσα σε μία στιγμή όλα άλλαξαν.

Ευρισκόμενος στην Τρίπολη όπου ζούσε και εργαζόταν, είχε ένα τροχαίο με τη μηχανή, το οποίο εκτός από τα κατάγματα που του επέφερε, τού στέρησε και το μισό του πρόσωπο αφού καταστράφηκε όλη η άνω γνάθος του με αποτέλεσμα έκτοτε να χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει.

Έχοντας χάσει τη δουλειά του, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Πύργο και να ζήσει με το πολύ μικρό επίδομα που λαμβάνει.

Ο ίδιος έχει πέσει θύμα bullying αλλά και επιθέσεων από άγνωστους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» τόσο από κατοίκους της περιοχής όσο και από αστυνομικές πηγές, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο 40χρονος φαίνεται πως έπεσε για μια ακόμα φορά θύμα μιας τέτοιας επίθεσης που ήταν και αυτή που όπλισε το χέρι του κυνηγώντας νεαρούς στον Πύργο.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και κάνοντας έκκληση για την παροχή βοήθειας, ο 40χρονος μιλώντας στην ΟΡΤ το 2011 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να με δει κάποιο παιδάκι ή κάποιος ηλικιωμένος άνθρωπος γιατί θα τρομάξει».

«Θα ήθελα να με πάρει τηλέφωνο ένας γιατρός να με δει και να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο», είχε συμπληρώσει.

Πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις