Πρωτομαγιά: Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η έξοδος των εκδρομέων, σύμφωνα με την Τροχαία.
Ομαλά εξελίσσεται αυτή την ώρα, σύμφωνα με την Τροχαία, η έξοδος των εκδρομέων του Πρωτομαγιάς, με την κυκλοφορία τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όσο και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας να διεξάγεται χωρίς προβλήματα και με σταθερή ροή.
Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί σε εγρήγορση για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους.
Υπενθυμίζεται από τις 16:00 έως τις 22:00, σήμερα (29/4) και από τις 08:00 έως τις 13:00, αύριο (30/4), ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Έξοδος Πρωτομαγιάς: Αυξημένη κίνηση αναμένεται στα λιμάνια
Αύξηση αναμένεται να παρουσιάσει από σήμερα η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου των εκδρομέων για διάφορα νησιά των Κυκλάδων και του Αιγαίου, καθώς η υποχρεωτική αργία της Πρωτομαγιάς για την Κυριακή 1η Μαϊου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα 2 Μαΐου.
Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση επιβατών και οχημάτων ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους. Σύμφωνα με στελέχη του Λιμενικού Σώματος αναφέρουν ότι δημοφιλέστεροι προορισμοί για φέτος κατά τη διάρκεια της εξόδου του Πάσχα αλλά και της Πρωτομαγιάς είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Ρόδος.
Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 16 απόπλοι πλοίων, 9 από το λιμάνι της Ραφήνας και 9 από το Λαύριο.
Πρωτομαγιά: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την 1η Μαΐου
Την Κυριακή, 1η Μαΐου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ενημερώσει για τις αλλαγές στις αναχωρήσεις των πλοίων τη συγκεκριμένη ημέρα ενώ καλό είναι οι επιβάτες, για οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.
«Οι ναυτεργάτες αποτίουν και φέτος φόρο τιμής, σεβασμού και μνήμης στην εμβληματική ημέρα που άλλαξε στην κυριολεξία τον ρου της ιστορίας και είναι ταυτισμένη και συνυφασμένη με τους πολύμορφους αγώνες όλων των εργαζομένων στη χώρα μας και σε ολόκληρο τον κόσμο. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου οι εργαζόμενοι ενώνουν και πάλι τη φωνή τους διατρανώνοντας την αλληλεγγύη, την αποφασιστικότητα και την αμετάκλητη απόφασή τους να εξακολουθήσουν να παλεύουν για έναν καλύτερο κόσμο, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά τους και τις οικογένειές τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΝΟ για την απεργία πλοίων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.