Ελλαδα

Δολοφονία Σκαφτούρου: Τι λένε η μητέρα και η συζύγός του

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skaftouros.jpg

Τι είπαν για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου τη Δευτέρα του Πάσχα μητέρα και σύζυγος του θύματος.

Λίγες ημέρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου στη Λιβαδειά, μητέρα και σύζυγος του θύματος έκαναν κοινή δήλωση

Ο Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε στο εξοχικό του στη Λιβαδειά μπροστά σε συγγενείς του από δράστες που εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου που είχε εκδοθεί για το πρόσωπό του.

«Να μην νιώσει καμία μάνα και καμία σύζυγος τον πόνο που νιώθουμε εμείς τώρα. Να μην νιώσουν τον πόνο αυτό ούτε οι μανάδες και οι σύζυγοι των εχθρών του», είπαν η μητέρς και η σύζυγος του Γιάννη Σκαφτούρου.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές «σαρώνουν» οπτικό υλικό αλλά και μαρτυρίες προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.

Δικηγόρος Σκαφτούρου: «Πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του»

 

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του Γιάννη Σκαφτούρου, Γιάννης Μαρκουλάκος, «ανάμεσα σε όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει, είναι η πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Νόμιζα ότι υπάρχει ένας κώδικας μεταξύ κάποιων ανθρώπων, ότι στέκονται μακρυά από τις οικογένειες. Αυτή τη σκέψη νομίζω ότι είχε και ο ίδιος την ημέρα εκείνη, οπότε και δεν προφυλάχθηκε. Όταν κάποιος συνοδεύεται και επιμελείται την ασφάλειά του, ασφαλώς κάτι φοβόταν».

«Δεν εκμυστηρεύεται ο καθένας στον δικηγόρο του τις όποιες φοβίες έχει ή τι συναλλαγές είχε κάνει. Εγώ άκουγα ότι μου έλεγε, τα φίλτραρα και έβγαζα τα δικά μου συμπεράσματα», είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του Γιάννη Σκαφτούρου και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω να σας πω ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει σχέση που μπορεί να πηγαίνει το μυαλό μας. Σημασία έχει να υπάρχουν στοιχεία που να το δικαιολογούν». 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ