- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δολοφονία Σκαφτούρου: Τι λένε η μητέρα και η συζύγός του
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Τι είπαν για τη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου τη Δευτέρα του Πάσχα μητέρα και σύζυγος του θύματος.
Λίγες ημέρες μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση του Γιάννη Σκαφτούρου στη Λιβαδειά, μητέρα και σύζυγος του θύματος έκαναν κοινή δήλωση
Ο Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε στο εξοχικό του στη Λιβαδειά μπροστά σε συγγενείς του από δράστες που εκτελούσαν συμβόλαιο θανάτου που είχε εκδοθεί για το πρόσωπό του.
«Να μην νιώσει καμία μάνα και καμία σύζυγος τον πόνο που νιώθουμε εμείς τώρα. Να μην νιώσουν τον πόνο αυτό ούτε οι μανάδες και οι σύζυγοι των εχθρών του», είπαν η μητέρς και η σύζυγος του Γιάννη Σκαφτούρου.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικές αρχές «σαρώνουν» οπτικό υλικό αλλά και μαρτυρίες προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει πιο κοντά στον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας.
Δικηγόρος Σκαφτούρου: «Πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του»
Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του Γιάννη Σκαφτούρου, Γιάννης Μαρκουλάκος, «ανάμεσα σε όλες τις δολοφονίες που έχουν γίνει, είναι η πρώτη φορά που κάποιος δολοφονείται μέσα στο σπίτι του, μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια του. Νόμιζα ότι υπάρχει ένας κώδικας μεταξύ κάποιων ανθρώπων, ότι στέκονται μακρυά από τις οικογένειες. Αυτή τη σκέψη νομίζω ότι είχε και ο ίδιος την ημέρα εκείνη, οπότε και δεν προφυλάχθηκε. Όταν κάποιος συνοδεύεται και επιμελείται την ασφάλειά του, ασφαλώς κάτι φοβόταν».
«Δεν εκμυστηρεύεται ο καθένας στον δικηγόρο του τις όποιες φοβίες έχει ή τι συναλλαγές είχε κάνει. Εγώ άκουγα ότι μου έλεγε, τα φίλτραρα και έβγαζα τα δικά μου συμπεράσματα», είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του Γιάννη Σκαφτούρου και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω να σας πω ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχει σχέση που μπορεί να πηγαίνει το μυαλό μας. Σημασία έχει να υπάρχουν στοιχεία που να το δικαιολογούν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυξημένη κίνηση σε Κινέττα και Ελευσίνα, αλλά χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις
«Υγειονομική βόμβα» καταγγέλλουν τοπικοί φορείς
Προβλήματα στην κυκλοφορία
Υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Κρήτη
Εννέα μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε στα Ιωάννινα
Η ζωή μας μέσα στην κίνηση και οι εξαγγελίες που δεν λύνουν το πρόβλημα
Έναρξη εξετάσεων και στα γυμνάσια
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.