Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο οικίσκος του Χαμόγελου του Παιδιού που είχε κλαπεί

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ο οικίσκος του Χαμόγελου του Παιδιού που είχε κλαπεί στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Σε αφύλαχτο οικόπεδο σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ο οικίσκος του Χαμόγελου του Παιδιού, που είχε κλαπεί από την πλατεία Αγίας Σοφίας.
 
Ο οικίσκος, σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από την Αστυνομία, εντοπίστηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπεύθυνη του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη Ιωάννα Μακρή, «έχει βρεθεί όπως ήταν, δεν προκλήθηκαν ζημιές».
 
Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Χαμόγελο του Παιδιού: Μήνυση κατά αγνώστων για την κλοπή του οικισμού

 
Όπως ανέφερε η κ. Μακρή, ήδη από την πλευρά του οργανισμού έχει κατατεθεί μήνυση για κλοπή κατά αγνώστου, ωστόσο μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχουν εντοπιστεί οι δράστες. «Καταθέσαμε μήνυση και εμπιστευόμαστε την ελληνική αστυνομία, κάνει το έργο της και τις έρευνες. Ελπίζουμε να εντοπιστούν οι δράστες το συντομότερο δυνατό. Ο κόσμος από χθες έχει κινητοποιηθεί και δίνει πληροφορίες, οι οποίες διερευνώνται», υπογράμμισε, τονίζοντας το αυξημένο ενδιαφέρον του κόσμου.
 
«Είναι κάτι ανήκουστο, στο κέντρο της πόλης να συμβαίνει κάτι τέτοιο, έτσι απλά. Μιλάμε για την περιουσία ενός ανθρώπου που μας χορηγεί διαχρονικά τον συγκεκριμένο οικίσκο, αλλά και για τη βοήθεια από το Δήμο Θεσσαλονίκης, που μας δίνει τη δυνατότητα να βρισκόμαστε σταθερά στο ίδιο σημείο κάθε χρόνο», εξήγησε η κ. Μακρή.
 

Κλοπή στο περίπτερο του Χαμόγελου του Παιδιού - Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης: Νιώθω ντροπή και αηδία

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Κούπκας, που συνεργάζεται με τους εκπροσώπους από το Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να αποκαλυφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο ίδιος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τη συγκεκριμένη ενέργεια λέγοντας ότι νιώθει ντροπή και αηδία για τη συγκεκριμένη κλοπή. «Δεν μπορώ να σκεφτώ ποιος αρρωστημένος εγκέφαλος στοχοποίησε με αυτόν τον τρόπο, το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε μεταξύ άλλων στο GRTimes.gr, προσθέτοντας ότι έχει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική αστυνομία και πως οι δράστες θα βρεθούν πολύ σύντομα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ