Ελλαδα

Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο 19χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από τη γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία
Τροχαίο με έναν νεκρό στη Νέα Ιωνία © ΕΡΤ/YouTube

Τροχαίο στη Νέα Ιωνία: Πρωταθλητής αγώνων αυτοκινήτου ο 19χρονος που σκοτώθηκε. Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης.

Πρωταθλητής του μηχανοκίνητου αθλητισμού ήταν ο 19χρονος που το βράδυ της Τρίτης σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο λόγο, και έπεσε από γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου στη Νέα Ιωνία.

Ο λόγος για τον Κώστα Τακιδέλλη, ο οποίος το 2021 είχε κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αυτοκίνητο έπεσε από τη γέφυρα και προσγειώθηκε ανάποδα. Μέσα σε αυτό βρίσκονταν δύο νεαρά άτομα ηλικίας. Ο ένας εξ αυτών είχε τις αισθήσεις του όταν απεγκλωβίστηκε. O οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αμάξι να πέσει από τη γέφυρα.

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε τροχαίο δυστύχημα στη γέφυρα της Νέας Ιωνίας | 27/04/2022 | ΕΡΤ

Επί τόπου έσπευσαν 7 πυροσβέστες με τρία οχήματα. Πριν από λίγες ημέρες, ανάλογο περιστατικό είχε καταγραφεί στη Θηβών, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε από γέφυρα σε άλλο, με συνέπεια ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Ο 19χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης νεκρός σε τροχαίο στη Νέα Ιωνία
Ο 19χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης νεκρός σε τροχαίο στη Νέα Ιωνία © omae-epa.gr

Κωνσταντίνος Τακιδέλλης: Ποιος ήταν ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Νέα Ιωνία

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 2003. Ξεκίνησε να αγωνίζεται στο μηχανοκίνητο αθλητισμό το 2019 και το ταλέντο του έγινε αμέσως εμφανές, αναφέρει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ).

Στην τρίτη του μόλις σεζόν, το 2021, έφτασε μέχρι την κορυφή της Ελλάδας κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar στην κατηγορία των 600 κ.εκ.

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης
Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης © omae-epa.gr

Η επιτυχία του αυτή του εξασφάλισε το εισιτήριο για το διακεκριμένο διεθνή θεσμό ανάδειξης νέων ταλέντων FIA Rally Star, τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Κωνσταντίνος υπήρξε ταχύτατος και άκρως ανταγωνιστικός, ώσπου μια ατυχία του στέρησε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ωστόσο, είχε ήδη αποδείξει τις εξαιρετικές του αγωνιστικές ικανότητες.

 

Κωνσταντίνος Τακιδέλλης: Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατό του

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του 19χρονου πρωταθλητή.

«Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας των EKO Racing Dirt Games στην είδηση για το χαμό του φίλου μας, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη. Αισθανόμαστε βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ενός ανθρώπου, που αν και τόσο νέος, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στις ζωές μας. Η σκέψη όλων μας είναι με την οικογένειά του. Αντίο Κωνσταντίνε…» έγραψε στο Facebook η EKO Racing Dirt Games.

 

 

Συγκίνηση προκαλεί και ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο. «Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….» αναφέρεται στο μήνυμά τους, το οποίο συνοδεύεται από μια φωτογραφία του 19χρονου.

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ