Ελλαδα

«Συνάντηση αγάπης και αλληλεγγύης» από τη Rhetor

Μία ακόμα δράση κοινωνικής ευθύνης της δικηγορικής εταιρείας με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρέας Παπαμιμίκος

Η πρωτοβουλία της δικηγορικής εταιρείας Rhetor για προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Στηρίζοντας τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης που έχουν ανάγκη, οι άνθρωποι της δικηγορικής εταιρείας Rhetor, «συνηγορούν για το καλό», όπως λένε, εδώ και μερικές εβδομάδες σε μια πρωτοβουλία-δράση κοινωνικής ευθύνης.

Κάθε Σάββατο σε «μια συνάντηση αγάπης» με φορείς, εκκλησίες, κοινωνικές οργανώσεις, προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες ομάδες της πόλης.

Πίσω από την συγκεκριμένη πρωτοβουλία βρίσκονται οι δικηγόροι και ιδρυτές της δικηγορικής εταιρείας, Ζάχος Δημήτρης και Ανδρέας Παπαμιμίκος, οι οποίοι ενισχύουν το τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Ανδρέας Παπαμιμίκος

Και αν οι ημέρες του Πάσχα είναι παραδοσιακά οι μέρες της αγάπης και αλληλεγγύης, εν τούτοις δεν είναι αυτή η αφετηρία της κοινωνικής τους δράσης. Οι δύο τους τα περασμένα Χριστούγεννα στήριξαν το Παιδικό Χωριό Sos στο Φίλυρο, με την προμήθεια πετρελαίου.

Ανάμεσα στις ανάλογες δράσεις τους διακρίνονται η στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2016, η δωρεάν παροχή νομικών υπηρεσιών στο «Άσυλο του Παιδιού» όσο και μέσα στην πανδημία με 2 κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δράσεις κοινωνικής ευθύνης είτε από εταιρείες είτε από μεμονωμένα άτομα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, και όπως φαίνεται, οι άνθρωποι της Rhetor, επιθυμούν να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, μέσα από το πρότυπο του ενεργού, ευαισθητοποιημένου πολίτη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ