Ελλαδα

Άγιος Παντελεήμονας: Στον εισαγγελέα ο αλλοδαπός που εισέβαλλε σε ναό

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agios-panteleimonas-ekklisia.jpg
Άγιος Παντελεήμονας © Τwitter

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγείται το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο 30χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς του Αγίου Παντελεήμονα.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγείται το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο 30χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη χθες, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, κοντά στον Ιερό Ναού Αγίου Παντελεήμονα, όπου νωρίτερα, εντός της εκκλησίας. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, θα οδηγηθεί στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τις προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Συνελήφθη,  μεσημβρινές ώρες σήμερα Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών,  αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

«Η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας» έγραψε ο κ. Θεοδωρικάκος στο Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ