Ελλαδα

Τέλος ο Νίκος Ξυδάκης από τον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5»

Εξηγήσεις για την απομάκρυνση Ξυδάκη ζητά ο Νίκος Φίλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Ξυδάκης
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Νίκος Ξυδάκης: Τέλος από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» - Αντιδράσεις από Νίκο Φίλη και Αννέτα Καββαδία.

Την τελευταία του ραδιοφωνική εκπομπή έκανε σήμερα (19/4) ο Νίκος Ξυδάκης «Στο Κόκκινο 105.5», με τον πρώην υπουργό, Νίκο Φίλη, να ζητά απαντήσεις για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου. 

«Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητά τους για μία καρεκλίτσα», είπε ο Νίκος Ξυδάκης στην τελευταία του εκπομπή, αφήνοντας αιχμές. 

Νίκος Ξυδάκης: Εξηγήσεις ζητά ο Νίκος Φίλης για την απομάκρυνση του δημοσιογράφου

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ζητά εξηγήσεις για την απομάκρυνση του Νίκου Ξυδάκη από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5». 

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την απομάκρυνση του Nikos Xydakis από το Κόκκινο.
Ο Νίκος έδωσε άλλον αέρα και κύρος Στο Κόκκινο 105,5 και ανέβασε την ακροαματικότητα και την αξιοπιστία του», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Φίλης και συνεχίζει: «Ποια σκοπιμότητα επέβαλε να υπάρξει αυτή η λυπηρή εξέλιξη την επομένη του Συνεδρίου και πριν εκλεγούν τα νέα όργανα του κόμματος; Αισθάνεται κανείς την ανάγκη να απαντήσει;»

 

 

Η αντίδραση του Νίκου Φίλη φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη, αφού με ανάρτησή της στα social media παίρνει θέση για την απομάκρυνση Νίκου Ξυδάκη και η Αννέτα Καββαδία, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην δημοσιογράφος. 

«Αυτή τη φορά, είναι ο Νίκος Ξυδάκης & το Κόκκινο. Αυτά όμως συμβαίνουν όταν οι αποφάσεις παίρνονται όχι εκεί που πρέπει, όχι συλλογικά–στα αρμόδια όργανα, αλλά κάπου αλλού, χωρίς καμία υποχρέωση λογοδοσίας. Παρωχημένη λοιπόν & ιδεοληπτική η συλλογικότητα στη λήψη καίριων αποφάσεων;», αναφέρει η Αννέτα Καββαδία σε ανάρτησή της στο Twitter. 

 

 

Ο Νίκος Ξυδάκης υπήρξε επί δύο χρόνια διευθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο». Ο λόγος της απομάκρυνσής του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ