Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Ζημιά 50.000 ευρώ προκάλεσε το όχημα που έπεσε πάνω σε κατάστημα

«Από θαύμα γλίτωσαν οι επιβάτες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε κατάστημα
Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε κατάστημα © YouTube/Politic

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ζημιά χιλιάδων ευρώ προκάλεσε το αυτοκίνητο που πέρασε μέσα από τη βιτρίνα καταστήματος.

Σε 50.000 ευρώ υπολογίζεται το κόστος της ζημιάς που προκάλεσε σε κατάστημα φωτιστικών της Θεσσαλονίκης αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του και πέρασε μέσα από τη βιτρίνα.

«Το κόστος της ζημιάς ανέρχεται στις 50.000 ευρώ, είναι πολύ μεγάλη η ζημιά πάνω από 50 φωτιστικά καταστράφηκαν, τα περισσότερα είναι γνωστών οίκων του εξωτερικού που εκπροσωπούμε» επεσήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπεύθυνος καταστήματος φωτιστικών Σάββας Αποστολάκης.

«Το μεγαλύτερο μέρος του ισογείου του καταστήματος έχει καταστραφεί. Έχουν καταστραφεί όλες οι επενδύσεις τοίχου που είχαμε από ξύλο και γυψοσανίδες, τέσσερα γραφεία, τα έπιπλα της βιτρίνας και τα φωτιστικά» σημείωσε.

Οι πέντε επιβάτες του οχήματος στάθηκαν τυχεροί πάντως καθώς βγήκαν από το εσωτερικό του, χωρίς γρατζουνιά.

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει πάνω σε κατάστημα 

«Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στις 4:30. Στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος μας καταγράφηκε το όχημα που ενώ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα του δρόμου, έσπασε τα μάρμαρα της σκάλας, πέρασε μέσα από τη βιτρίνα, κατέστρεψε τα πάντα και κατέληξε μέσα στο κατάστημα. Από θαύμα γλίτωσαν οι πέντε επιβάτες, θα μπορούσε να πάρει άλλη τροπή το περιστατικό. Όταν ήρθαμε εδώ, πραγματικά δεν πιστεύαμε αυτό που είδαμε» περίγραψε ο κ. Αποστολάκης.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει, στη συγκεκριμένη στροφή στην οδό Ανδριανουπόλεως έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα. Προηγείται ευθεία και πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα. Οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι ο δήμος πρέπει να μεριμνήσει για σήμανση ή με ειδικές κατασκευές στο σημείο, έτσι ώστε να αναγκάζονται οι οδηγοί να μειώνουν ταχύτητα.

Θεσσαλονίκη: Αμάξι μετά από κόντρες μπουκάρει σε κατάστημα στην Ανδριανουπόλεως

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ