Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Ζημιές σε πατσατσίδικο γιατί δεν τους άφηναν να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά

«Είναι η τελευταία ημέρα σας» έλεγαν στους υπαλλήλους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεσσαλονίκη: Ζημιές σε πατσατσίδικο γιατί δεν τους άφηναν να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά
Θεσσαλονίκη: Ζημιές σε πατσατσίδικο γιατί δεν τους άφηναν να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά © YouTube/Εφημερίδα Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε εστιατόριο επειδή δεν τους επιτράπηκε η είσοδος χωρίς πιστοποιητικό κατά της Covid-19.

Ζημιές σε γνωστό εστιατόριο-πατσατζίδικο της Θεσσαλονίκης προκάλεσαν, το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, δύο άγνωστοι, όταν δεν τους επιτράπηκε η είσοδος, επειδή δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης που τους ζητήθηκε να επιδείξουν προκειμένου να εισέλθουν.

Περίοικοι άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την ΕΛ.ΑΣ. αλλά οι δράστες είχαν προλάβει να εξαφανιστούν, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί.

Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας της επιχείρησης, ο ιδιοκτήτης της οποίας σκοπεύει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για το συμβάν.

Τα έκαναν "γης μαδιάμ" σε πατσατζίδικο γιατί δεν είχαν πιστοποιητικό

«Θα πάω σήμερα να καταθέσω μήνυση και θα δώσουμε το υλικό από τις κάμερες από τις αρχές. Να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε κάτι και θα κινηθούμε νομικά», δηλώνει στο makthes.gr ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Δημήτρης Τσαρούχας.

«Δεν τους αφήσαμε να κάτσουν χωρίς πιστοποιητικά και άρχισαν να μας απειλούν. Μας ρώτησαν αν έχουμε προστασία στο μαγαζί και μας είπαν να φοβόμαστε όταν περπατάμε στον δρόμο γιατί θα μας βρούνε» λέει για τις απειλές που δέχθηκε το προσωπικό. Όπως φαίνεται και στα βίντεο, οι εργαζόμενοι αντέδρασαν με ψυχραιμία προσπαθώντας να απομακρύνουν τους πελάτες.

Τα έκαναν "γης μαδιάμ" σε πατσατζίδικο γιατί δεν είχαν πιστοποιητικό 2


«Οι υπάλληλοι τρομοκρατήθηκαν, δεν μπορούσαν να δουλέψουν. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Καλά που ήταν ψύχραιμοι οι εργαζόμενοι μας και ευτυχώς δεν είχαμε κάτι χειρότερο γιατί οι υλικές ζημιές διορθώνονται», τονίζει ο κ. Τσαρούχας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ