Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους τώρα: Η έξοδος του Πάσχα προκαλεί μποτιλιάρισμα

Αθηναίοι έχουν ξεκινήσει να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξοδος Πάσχα και κίνηση: Μποτιλιάρισμα στις εθνικές οδούς, καθώς οι Αθηναίοι έχουν ξεκινήσει τις εκδρομές και τις μετακινήσεις στα χωριά.

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα 2022 αναμένεται μεγάλη φέτος -πρόβλεψη που φαίνεται να επιβεβαιώνεται με βάση την αυξημένη κίνηση σε κεντρικούς δρόμους που οδηγούν εκτός Αττικής.

Μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στις εξόδους των εθνικών οδών, καθώς ολοένα και περισσότεροι Αθηναίοι έχουν αποφασίσει να περάσουν το Πάσχα 2022 στο χωριό.

Κίνηση τώρα σε Αθήνα και Αττική - Πού υπάρχει μποτιλιάρισμα

Κίνηση τώρα υπάρχει στην κάθοδο του Κηφισού από το ύψος της Κηφισιάς έως και τη Μεταμόρφωση, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην άνοδο από το Μοσχάτο έως το Περιστέρι.

Αρκετοί κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας, όπως η Πανεπιστημίου, η Σταδίου και η Βασιλέως Κωνσταντίνου έχουν μποτιλιάρισμα, καθώς και η άνοδος της Κηφισίας στο ύψος του ΟΑΚΑ.

Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον Άγιο Κοσμά έως τη λεωφόρο Αλίμου. Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από το Ηράκλειο έως τη Μεταμόρφωση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις