Ελλαδα

Φωτιά στις Αχαρνές - Συναγερμός στην Πυροσβεστική (βίντεο)

Ανάστατοι οι κάτοικοι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φωτιά τώρα στις Αχαρνές προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ενισχύθηκαν οι πυροσβέστες που επιχειρούν στην πυρκαγιά.

Φωτιά τώρα ξέσπασε στις Αχαρνές. Επί ποδός τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η φωτιά στις Αχαρνές εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 17.00 το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά στις Αχαρνές καίει οικοπεδικό χώρο, ο οποίος έχει μέσα απορρίμματα και πλαστικά. Ειδικότερα, πρόκειται για προαύλιο χώρο κτιρίου με ανακυκλώσιμα υλικά.

Στο σημείο βρέθηκε αρχικά κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αποτελούμενο από 5 πυροσβέστες και δύο οχήματα. Στη συνέχεια οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν.

Φωτιά στις Αχαρνές - Το tweet από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά

Στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά στις Αχαρνές στην Αττική επιχείρησαν 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 21 πυροσβέστες. Ακολουθεί το tweet από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πυρκαγιά:

Άγνωστο παραμένει πώς ξεκίνησε η φωτιά στις Αχαρνές, η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή. Πυκνοί καπνοί ήταν ορατοί από μεγάλη απόσταση.

Φωτιά στις Αχαρνές - Οι πρώτες εικόνες από την πυρκαγιά

Στα social media ανέβηκαν οι πρώτες εικόνες από τη φωτιά στις Αχαρνές. Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, ο πυκνός μαύρος καπνός ήταν ορατός από την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις