Ελλαδα

Γεμάτη αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ η Αθήνα ενόψει συνεδρίου

Θα διεξαχθεί από τις 14 έως 17 Απριλίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do)

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης έχουν γεμίσει από αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει του συνεδρίου των επομένων ημέρων, γεγονός που αποτυπώνεται στις αφίσες που έχουν τοποθετηθεί σε πολλά σημεία της Αθήνας. Η πρακτική ωστόσο αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη από πολλούς πολίτες οι οποίοι δυσανασχετούν και αποτυπώνουν τη δυσαρέσκειά τους με αναρτήσεις τους στα social media δεδομένου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει μεταξύ άλλων και την οικολογία.  

© Twitter

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα διεξαχθεί από τις 14 έως 17 Απριλίου 2022 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (Tae Kwon Do). Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 18:00, με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, στις 19:30. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν και θεματικά τραπέζια.

Η προσέλευση των αντιπροσώπων και των προσκεκλημένων στο Tae Kwon Do θα γίνει την Πέμπτη από τις 17:00 έως τις 18:30. Το Συνέδριο θα είναι ανοιχτό για τη συμμετοχή όλων όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις εργασίες του. Η είσοδος στο χώρο του Συνεδρίου, για όλες τις ημέρες διεξαγωγής των εργασιών του, θα γίνεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test 24ώρου, ενώ στον χώρο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ