Ελλαδα

Αρναούτογλου: Έρχεται κύμα ψυχρού αέρα από τη Βόρεια Ευρώπη

Αλλάζει ο καιρός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο καιρός σήμερα
ΚΑΙΡΟΣ © (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSSI)

Αναμένεται μια «κατεβασιά» ψυχρού αέρα από τη Βόρεια Ευρώπη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου- Ως και το Σάββατο ανοιξιάτικος ο καιρός.

«Ανοιξιάτικα ζεστός ο καιρός μέχρι και το Σάββατο, όμως από την Κυριακή και μετά μια “κατεβασιά” κρύου αέρα από τη βόρεια Ευρώπη θα πρέπει να απασχολήσει αρχικά τη βόρεια Ελλάδα και τις αρχές τις Μεγάλης Εβδομάδας και την υπόλοιπη, ανατολική κυρίως χώρα», γράφει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook.

Για σήμερα Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά και πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας κατα τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 22, στην Ήπειρο από 1 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 1 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ