Ελλαδα

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών

Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα στους μεγαλύτερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου - Πού εντοπίζονται τα προβλήματα.

Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου λόγω και εργασιών καθώς και στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης έως την Ιερά οδό.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως την Λεωφόρο Αμφιθέας και από τη συμβολή της με την Λεωφόρου Κηφισού μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας. Δυσκολίες και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τον Φλοίσβο μέχρι τη Λεωφόρο Αλίμου. 

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού έως τη Μεσογείων, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της Δάφνης και στη Λεωφόρο Συγγρού από τη Λαγουμιτζή έως την Διάκου.

Μποτιλιάρισμα στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας κυρίως μεταξύ Ψυχικού και Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Φιλαδελφείας έως την έξοδο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας και προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού έως το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και από τον Χολαργό μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.

Δύσκολη η άνοδος της Πειραιώς από Γκάζι προς Ομόνοια και η είσοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής μέχρι την οδό Μαρκόνι στον Βοτανικό.

Προβλήματα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Φυλής και Δημοκρατίας). Δύσκολη η Λεωφόρος Φυλής και στα δύο ρεύματα από το Καματερό έως το Ζεφύρι.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ